Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

237: Unlikely Friendship

Buu is weer mensen in snoep aan het veranderen om ze vervolgens op te eten. En hij bewaart twee snoepjes voor later.

Mensen luisteren naar het nieuws op de radio en horen dat hun grote held Hercule hard heeft getraind om Buu te kunnen verslaan. Dan komt Hercule naar buiten en zegt dat hij Buu wel uit de weg zal ruimen en hij gaat op weg naar het huis van Buu.

Op de Lookout gilt Trunks het uit omdat zijn wonden worden schoon gemaakt door Bulma. Goten is ook niet echt blij want hij krijgt billenkoek van zijn moeder. Chi-Chi zegt dat ze het liever niet doet maar ze wil dat hij voorzichtig is omdat hij de enige is die ze nog heeft. Bulma zegt tegen Trunks dat dat voor hem ook geldt. Piccolo zegt dat ze niet zomaar kunnen gaan aanvallen want dan verliezen ze zeker. Trunks zegt dat het allemaal om planning gaat. Piccolo zegt dat hij gelijk heeft. Piccolo zegt dat ze gelijk moeten beginnen met plannen maken en ze zijn er helemaal klaar voor. Chi-Chi en Bulma wensen ze nog even geluk.

Hercule is aangekomen bij het huis van Buu. Hij zegt tegen de anderen dat ze wel weg mogen gaan omdat hij alles onder controle heeft. Een van de mannen vraagt wat hij in zijn tas heeft, maar Hercule doet erg geheimzinnig en wil het niet vertellen. Hercule schreeuwt naar het huis dat hij moet uitkijken omdat Hercule eraan komt. Een van de mannen zegt dat ze wel kunnen gaan en ze gaan weg en nemen het vliegtuig mee. Hercule vindt het een stel mietjes maar is eigenlijk zelf ook wel bang. Hercule kruipt iets dichterbij en schuilt achter een bosje. Hij kijkt of de kust veilig is en hij loopt weer verder. Hij pakt een steentje en gooit dat tegen Buu's huis aan en duikt vervolgens snel weg. Hij merkt dat er niet gereageerd wordt en kruipt nog iets dichter bij. Hij kijkt door een van de ramen en vraagt of er iemand thuis is. Hij krijgt geen antwoord en kijkt nog eens goed. Hij ziet dat er niemand is en begint hard te lachen. Hij begint tegen het huis aan te slaan en trappen en denkt dat Buu bang voor hem is. Hij barst weer in lachen uit. Dan bukt hij opeens en denkt dat Buu eraan komt, maar het blijkt een kleine hagedis te zijn. Hij begint op de hagedis te trappen en hoort dan Buu aankomen en hij versteent van angst. Buu zwaait heel vrolijk naar hem. Buu vliegt naar hem toe en Hercule begint heel aardig tegen hem te doen. Buu is blij en vraagt of hij snoep, een koekje of chocola wil zijn. Hercule zegt dat hij niet is gekomen om opgegeten te worden, maar om wat cadeautjes te geven. Hij pakt een doos chocolaatjes en geeft die aan Buu. Buu pakt een voor een de chocolaatjes en eet ze op. Buu vindt de chocolaatjes erg lekker. Hercule geeft Buu ook nog een GameBoy en hij begint te spelen, maar Buu verliest en hij wordt weer boos. Hercule pakt een ander spel waar je alleen maar mee kan winnen en Buu vindt het nu wel leuk. Hercule loopt weg en drukt op een knop. Bij Buu ontstaat een grote knal. Als de rook optrekt zegt Buu dat hij dat wel leuk vond. Hercule is erg verbaasd dat Buu nog leeft. Buu loopt naar Hercule toe en zegt dat hij zijn nieuwe vriendje wordt en geeft hem wat snoep. Hij eet het op maar vind het niet lekker. Hij leidt Buu even af en spuugt de snoepjes uit. Even later pakt Hercule zijn fototoestel en zegt dat hij wat foto's wil maken van zijn nieuwe vriend. Hij vertelt Buu hoe hij moet liggen en neemt een foto, waarop het net lijkt of hij Buu heeft verslagen.

In de wereld van de Kai's is de oude Supreme Kai nog steeds bezig met het dansje en het begint Gohan nu wel te vervelen. Goku ligt een beetje te slapen. De Supreme Kai zegt dat er al bijna vijf uur om zijn. De oude Supreme Kai danst nog even, stopt en ploft neer op de grond. Supreme Kai zegt tegen Goku dat de oude Supreme Kai klaar is. Gohan gaat tegenover de oude Supreme Kai zitten. Goku vraagt aan Gohan of hij zijn nieuwe krachten al voelt, maar de oude Supreme Kai zegt dat dat nog twintig uur duurt. De oude Supreme Kai zegt tegen Gohan dat hij stil moet blijven zitten en zich moet concentreren op zijn krachten. Hij begint zich te concentreren op zijn krachten en de oude Supreme Kai helpt mee.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?