Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

238: I Kill No More

In de wereld van de Kai's zit Goku te eten. Hij vraagt met volle mond of Gohans krachten echt zullen toenemen. Supreme Kai zegt dat het wel moet werken. Gohan concentreert zich nog steeds op zijn krachten maar doet één oog open en ziet dan dat de oude Supreme Kai slaapt. Hij vraagt aan de oude Supreme Kai of hij slaapt. Hij krijgt geen antwoord en wordt dan boos en begint te schreeuwen, waardoor de oude Supreme Kai wakker wordt. Gohan vraagt of hij in slaap was gevallen maar de oude Supreme Kai ontkent alles en zegt dat ze weer verder moeten met hun training. De oude Supreme Kai valt weer in slaap.

Op de Lookout zijn Trunks en Goten klaar om de fusiedans als Super Saiyan te doen. Piccolo waarschuwt ze dat ze zichzelf wel onder controle moeten houden en herinnert ze aan wat er de laatste keer gebeurde. Dat weten ze maar al te goed.

Goten en Trunks worden Super Saiyan en beginnen met de fusiedans. Ze voeren de pasjes perfect uit en ze beginnen met samensmelten. Er komt een hoop licht vanaf. Als Gotenks tevoorschijn komt merkt iedereen hoeveel kracht hij heeft. Piccolo vraagt zich af of hij zichzelf nog onder controle heeft, maar na een paar opmerkingen merkt Piccolo dat dat niet het geval is. Gotenks vliegt weg om ergens anders zijn krachten te testen en Piccolo vliegt hem achterna. Gotenks gaat enorm hard en Piccolo heeft al door dat hij veel sneller is en hij hem nooit kan bijhouden. Gotenks vliegt negen keer om de aarde en wil dan stoppen, maar door zijn enorme snelheid wil dat niet echt zo makkelijk lukken. Hij stopt en zegt dat hij toch iets te snel is voor Piccolo. Hij gaat naar een steen en begint te slapen.

Er lopen twee oude mensen met een stel koffers over straat. Opeens word een van hen neergeschoten door een man. Nog een andere man pakt een ander pistool en schiet de oude man dood.

Piccolo is eindelijk bij Gotenks aangekomen. Gotenks vraagt waarom hij zo laat is, en zegt dan dat hij veel te snel voor hem is. Piccolo zegt dat de fusie bijna afgelopen is, maar Gotenks denkt dat hij nog genoeg tijd over heeft om Buu te vermoorden. Gotenks vliegt weg en zegt dat hij geen tijd meer gaat verspillen, Piccolo merkt op dat hij nog minder dan een minuut heeft voordat de fusie stopt. Gotenks komt aan bij Buu's huis en roept hem. Net op dat moment stopt de fusie en zijn ze weer twee. Ze horen dat Buu eraan komt en maken dat ze wegkomen.

Buu staat buiten en vraagt zich af wie hem riep. Hercule komt aanlopen en zegt dat hij het zich vast heeft verbeeld omdat niemand de sterke Buu durft uit te dagen. Even laten zit Hercule Buu een verhaaltje voor te lezen over een stel mensen dat word vermoord. Buu houdt van mensen vermoorden en vindt het verhaal dus hartstikke leuk. Daarna gaat Buu naar buiten. Hercule vraagt wat hij gaat doen. Buu antwoordt dat hij meer mensen gaat doden en vraagt aan Hercule of hij dat ook wil doen. Hercule zegt dat hij wel thuis blijft om te koken en zo. Buu vindt het best en vliegt weg. Als Buu weg is begint Hercule hem uit te schelden. Hij rent naar binnen en pakt een stuk dynamiet uit zijn tas om het tussen het eten te stoppen.

In de stad zijn de twee mannen allemaal mensen aan het vermoorden. Een van hen merkt op dat ze maar beter weg kunnen gaan omdat hij heeft gehoord dat Buu in de buurt is.

Hercule is druk aan het koken en hoort Buu terug komen. Hij rent naar buiten en zegt dat het hem spijt dat hij nog geen eten voor hem heeft. Buu zegt dat hij een puppy heeft gevonden en laat het beestje zien. Hercule vraagt waar hij hem heeft gevonden. Buu zegt dat hij niet voor hem wegrende en niet bang was. Hercule zegt dat het hondje gewond is en misschien daarom niet wegrende. Buu snapt het en maakt het hondje weet helemaal beter. Hij zet het hondje neer en zegt dat hij weg moet rennen omdat hij hem gaat vermoorden, maar het hondje rent blij om Buu heen. Buu snapt het niet maar Hercule zegt dat het hondje Buu dankbaar is en met hem wil spelen. Buu snapt het en rent samen met het hondje een stukje weg. Buu stopt en zegt dat het hondje zijn nieuwe vriend is en vraagt aan Hercule of hij ook zijn vriend is. Hercule zegt dat ze allemaal vrienden zijn. Buu wil het hondje een chocolaatje geven maar Hercule zegt dat honden daar ziek van worden en dat ze hondenvoer moeten hebben. Buu vraagt waar hij hondenvoer kan halen. Hercule zegt dat hij dat wel gaat halen in de dierenwinkel en rijdt weg. Na een tijdje stopt hij en schuilt hij achter een stukje rots. Hij wil op het knopje van het dynamiet drukken maar ziet door zijn verrekijker Buu en het hondje spelen en vindt het er veel te lief uitzien. Hercule merkt op dat hij anders lijkt, hij lijkt aardig. Hercule besluit het huis niet op te blazen en Buu wat tijd te geven om misschien te veranderen.

Hercule heeft hondenvoer gehaald en het hondje geniet nu heerlijk van het eten. Hercule vraagt aan Buu of hij hem een vraag mag stellen en Buu zegt dat dat wel goed is. Hij vraagt hem waarom hij mensen blijft vermoorden en steden blijft vernietigen. Buu zegt dat dat tegen hem gezegd is. Hercule vraagt wie dat heeft gezegd. Buu zegt dat Bibidi hem heeft gezegd om mensen te vermoorden en dat Babidi heeft gezegd om steden te vernietigen. Hercule zegt dat hij dat niet hoeft te doen maar Buu zegt dat hij zich anders verveelt. Hercule zegt dat er zat dingen zijn om te doen. Buu kijkt boos en Hercule denkt dat hij hem wil vermoorden maar Buu vraagt of mensen vermoorden slecht is. Hercule zegt dat dat heel slecht is en Buu belooft om geen mensen meer te vermoorden en steden te vernietigen. Hercule is hartstikke blij omdat hij Buu heeft veranderd.

De twee mannen, die in de stad de mensen aan het vermoorden waren, rijden richting het huis van Buu.

Buu is weer met het hondje aan het spelen en gooit de bal. Hercule zegt dat het hondje het leuk vindt om met de bal te spelen en Buu gooit de bal weer weg. Het hondje rent achter de bal aan maar wordt onder vuur genomen door een van de mannen. De man schiet het hondje neer en Buu en Hercule schrikken. Buu is erg geschokt en staat bevroren naar het hondje te kijken.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?