Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

239: The Evil of Men

Het hondje ligt half dood op de grond. Hercule vraagt zich af wie dat deed en ziet dan de twee mannen staan. Hij vraagt zich af waarom ze dat deden. Buu staat nog steeds versteend naar het hondje te kijken. De twee mannen vragen zich af wat Hercule bij Buu doet. Ze pakken allebei een geweer en beginnen te schieten op Buu en Hercule. Ze denken dat ze ze vermoord hebben, totdat de rook optrekt en ze Buu zien staan. Buu is verschrikkelijk kwaad en er komt weer stoom uit zijn hoofd. De mannen vragen zich af waarom hij nog levend is. Buu loopt boos op de twee mannen af. Een van hen vraagt wat ze nu moeten doen. De andere zegt dat ze hem gaan vermoorden, maar dan trapt Hercule een van hen tegen zijn hoofd. De andere man vraagt wat er gebeurd is en Hercule zegt dat hij het was. De man pakt zijn pistool en wil op Hercule schieten, maar deze trapt het geweer uit de handen van de man en begint hem in elkaar te slaan. Buu ziet het en is erg verbaasd. Hercule gaat verder en schopt de man van de rotsen af. Buu staat nog steeds erg verbaasd te kijken. Hercule loopt naar het hondje toe en pakt het op. Hij ziet dat het hondje nog leeft en zegt dat tegen Buu. Buu komt aanrennen en Hercule vraagt of hij hem kan helpen. Buu zegt dat hij het zal proberen. Als hij klaar is legt Hercule het hondje neer en ze zien dat het weer springlevend is. Ze dansen om het hondje heen.

Op de Lookout zien Dende en Piccolo wat er gebeurt en ze vragen zich af hoe het kan dat Buu nu opeens goed is.

Hercule speelt met het hondje. Buu is zijn huis weer aan het opknappen en heeft het in de vorm van zijn hondje gemaakt. Hij zegt dat zijn hondje Bee heet. Hercule vindt het erg lief dat hij hem een naam heeft gegeven. Buu zegt dat hij ook een kamer voor Bee heeft gemaakt. Hij zet Bee erin en Hercule zegt dat hij het leuk vindt.

In de wereld van de Kai's zit de oude Supreme Kai televisie te kijken. Gohan vindt het maar een raar ventje, maar de oude Supreme Kai kan gedachten lezen en ziet wat Gohan denkt. De oude Supreme Kai vraagt aan Gohan of hij wat meer over Bulma kan vertellen. Gohan wordt boos en zegt dat ze zich moeten concentreren op de training. De oude Supreme Kai zegt dat hij twee dingen tegelijk kan. Gohan snapt het en begint over Bulma te vertellen.

Hercule staat te koken en Buu en Bee spelen met elkaar. Hercule vindt Buu net een klein kind en vindt het wel leuk. Hij geeft het eten aan Buu en Bee en Buu vraagt aan hem of hij samen met hem komt eten. Hercule vindt het best.

Op de Lookout is Piccolo boos op Goten en Trunks, omdat ze de halve dag zijn weg geweest.

Buu zit samen met Bee in bad. Hercule komt binnen en vraagt aan Buu of hij zijn rug moet boenen. Buu zegt dat hij bij hem in het bad moet komen, Hercule twijfelt maar gaat er toch in. Hercule loopt richting het bad, maar glijdt uit over een stuk zeep en vliegt het bad in. Hij denkt dat Buu boos is en bied zijn excuses aan. Buu zegt dat hij dichter bij moet komen en dat doet hij. Hercule is al bijna bij Buu totdat Buu hem onder water stopt en hij bijna verdrinkt. Buu vindt het erg leuk maar laat Hercule los, hij komt boven en snakt naar adem. Als Hercule weer op adem is duwt Buu hem weer naar beneden. Als Hercule klaar is met badderen loopt hij naar zijn kamer en ziet zijn tas staan. Hij loopt ernaar toe en kijkt naar de foto's die erin zitten. Hij verscheurt de foto's. Buu heeft honger en Hercule begint eten te maken. Hercule draait zich om en ziet dat er een man in de keuken staat met een pistool. Hercule probeert aan te vallen maar de man heeft al geschoten en Hercule valt neer op de grond. Buu rent naar de keuken en ziet wat er gebeurd is. Hij begint te huilen en er komt stoom uit zijn hoofd. Buu doet erg zijn best om Hercule te genezen en uiteindelijk lukt het. Hercule staat op en is erg blij dat Buu hem genezen heeft. Hercule wil Buu bedanken maar ziet dat er wat mis is omdat er stoom uit zijn hoofd komt. Buu zegt dat hij en Bee moeten maken dat ze wegkomen. Hercule denkt dat hij een grapje maakt maar Buu schreeuwt tegen hem dat hij nu moet gaan. Hercule rent weg met Bee. Buu blaast steeds meer stoom uit totdat er een grote wolk ontstaat. Hercule ziet de wolk en wordt bang. Buu ziet de wolk ook. Ook Piccolo en Dende zien het maar weten niet wat er aan de hand is. Ze blijven naar de wolk kijken en ze zien dat hij van vorm verandert. Uiteindelijk zien ze dat er uit de wolk een ander monster verschijnt. Hij lijkt een beetje op een dunne vorm van Buu. De dunne Buu ziet de man die Hercule neerschoot en vernietigt hem.

Dende en Piccolo zien wat er gebeurt en Dende merkt op dat Buu het kwade van het goede heeft gescheiden.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?