Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

240: Buu Against Buu

De twee Buu's staan elkaar aan te staren. Fat Buu zegt dan dat hij moet stoppen. Thin Buu vraagt wie hij is. Fat Buu zegt dat hij Majin Buu is maar de Thin Buu zegt dat hij dat al is. Hercule ziet ook dat er twee Buu's zijn en begrijpt er helemaal niks van. Fat Buu wordt het staren zat en begint Thin Buu aan te vallen. Maar Thin Buu is veel te snel voor Fat Buu en ontwijkt alles. Thin Buu slaat terug, raakt Fat Buu en schopt hem op de grond. Fat Buu staat op maar Thin Buu slaat er al weer flink op los. Hercule moedigt Fat Buu aan.

Dende en Piccolo kijken nog steeds naar wat er gebeurt.

Fat Buu en Thin Buu zijn druk in gevecht, maar Thin Buu lijkt te winnen. Fat Buu wordt boos en pakt een stukje van zijn lijf en gooit dat naar Thin Buu. Het stukje wikkelt zich om Thin Buu heen en trekt wat strakker aan. Fat Buu vindt het leuk om te zien. Hercule ziet het ook en denkt dat Fat Buu gaat winnen. Thin Buu wordt het zat en hij laat het stukje van Fat Buu uit elkaar spatten.

Piccolo zegt tegen Dende dat het hem niet bevalt omdat Thin Buu nog sterker is dan Fat Buu. Goten en Trunks zijn bezweet en Chi-Chi en Bulma maken zich zorgen. Piccolo zegt tegen ze dat het tijd is om te trainen. Goten vraagt of ze even mogen pauzeren omdat ze net terug zijn. Trunks zegt dat ze nu al sterk genoeg zijn om Buu te verslaan. Piccolo wordt kwaad op hen en zegt dat ze moeten trainen. Chi-Chi en Bulma lopen naar Piccolo toe en zegt dat hij ze niet zo mag aftuigen want het zijn nog maar jongetjes. Piccolo heeft geen weerwoord en zegt dat ze een pauze mogen nemen. Goten en Trunks rennen al naar het bed toe, maar Chi-Chi zegt tegen Goten dat hij eerst een bad moet nemen. Bulma is het ermee eens en zegt hetzelfde tegen Trunks.

De twee Buu's zijn nog steeds met elkaar in gevecht en Thin Buu lijkt te winnen. Fat Buu zegt tegen Thin Buu dat hij hem in chocola gaat veranderen en hij schiet met zijn tentakel een straal op Thin Buu af. Maar Thin Buu blaast hem terug naar Fat Buu zodat Fat Buu in chocola verandert. Thin Buu pakt het chocolaatje op en eet het op. Thin Buu begint te transformeren. Er komt allemaal rook om hem heen en hij begint te gillen. Als de rook optrekt zien ze dat Buu is getransformeerd. Buu begint te gillen en er komt een hoop kracht van hem af, waardoor hij een aardbeving veroorzaakt.

Op de Lookout zitten Goten en Trunks te eten en eten gewoon door ook al voelen ze de aardbeving. Chi-Chi en Bulma vinden het eng en duiken onder de tafel.

In de wereld van de Kai's voelt Goku dat er iets mis is. Supreme Kai zegt dat het van de aarde komt. Ook Gohan voelt het.

Buu is gestopt met zichzelf op te laden en lacht. Hercule ziet het en vindt hem er eng uitzien. Ook Piccolo en Dende zien het en worden bang omdat hij zo sterk is. Krillin komt aanlopen en vraagt wat er aan de hand is. Piccolo zegt dat Buu getransformeerd is en hij nu nog veel sterker is geworden.

Supreme Kai, Kibito en Goku kunnen het ook voelen. Gohan vraagt aan de oude Supreme Kai of er niet een snellere manier is om de training te beŽindigen, maar die is er niet.

Hercule kijkt naar de nieuwe Buu en vindt hem er niet aardig uit zien. Ook een van de twee mannen ziet het en begint op Buu te schieten. Buu voelt niks en vliegt richting de man. Hij gaat de mond van de man in en vult hem met zichzelf totdat hij explodeert. Buu maakt zichzelf weer heel. Buu hoort Hercule bibberen en vliegt in zijn richting. Als hij ziet dat het Hercule is, stopt hij en gaat hij weg. Buu vliegt in de richting van de Lookout. Op de Lookout zijn Trunks en Goten klaar met eten en ze moeten in bad. Krillin, Dende, Piccolo, Yamcha en Mr. Popo voelen dat Buu eraan komt. Piccolo zegt dat ze niet moeten aanvallen, behalve als hij aanvalt. Buu komt aanvliegen en iedereen is verstijfd van angst.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?