Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

241: Empty Planet

Buu is op de Lookout aangekomen en iedereen ziet dat hij getransformeerd is. Iedereen is bang. Buu landt op de Lookout en roept 'maak'. Niemand snapt wat hij bedoelt. Piccolo vraagt wat hij bedoelt en hij legt uit dat iemand (Goku) heeft gezegd dat er over twee dagen iemand met hem zou komen vechten en dat er twee dagen voorbij zijn. Piccolo snapt het nu en zegt dat hij nog een dag moet wachten. Buu zegt dat hij het wachten zat is. Piccolo zegt dat degene die zo sterk is, slaapt. Buu zegt dat hij hem dan maar wakker moet maken. Piccolo zegt dat hij dat niet doet omdat hij dan niet op zijn maximale sterkte is en het dan geen goed gevecht zou worden. Maar dat kan Buu niks schelen.

Chi-Chi en de rest zijn nu ook bij de andere en zien Buu. Chi-Chi is Buu zat en ze pakt een bezem om met hem te vechten maar ze wordt tegen gehouden door Ox-King. Buu zegt nog steeds dat hij wil vechten. Piccolo blijft zeggen dat dat niet kan en zegt dat er nog genoeg mensen zijn om te vermoorden. Dende snapt niet waarom hij dat zegt, maar Piccolo zegt dat hij hem zijn gang moet laten gaan. Hij roept Krillin en zegt dat hij Goten en Trunks naar de Hyperbolic Time Chamber moet brengen. Krillin heeft het begrepen en rent naar Goten en Trunks toe.

Buu loopt een rondje op de rand van de Lookout om te kijken hoeveel mensen er nog levend zijn. Chi-Chi weet los te komen uit de armen van Ox-King en rent met de bezem in haar handen richting Buu. Piccolo ziet het en schiet een straal op de bezem af zodat die breekt. Chi-Chi valt huilend neer op de grond en zegt dat ze niet wil dat Goten tegen dat monster vecht.

Krillin is bij Goten en Trunks aangekomen en probeert ze wakker te maken, maar het lukt niet.

Buu is gestopt met lopen en zegt dat het tijd is om de levende mensen te doden. Hij houdt een arm omhoog en uit zijn hand komen duizenden energieballen die richting de aarde vliegen. Op aarde denken de meeste mensen dat het vuurwerk is maar als de energieballen dichterbij komen merken ze al gauw dat dat niet het geval is. Een voor een sneuvelen de mensen.

Buu en Bee staan naar de energieballen te kijken maar worden niet geraakt.

Chiaotzu en Tien worden ook bekogeld met de energieballen maar zijn snel genoeg om ze te ontwijken.

Buu zegt dat iedereen dood is en dat hij nu wil vechten. Piccolo zegt dat hij nog een uur moet wachten. Buu weet niet wat een uur is en Piccolo maakt een grote zandloper. Hij zet deze voor Buu neer en zegt dat als het zand allemaal beneden is, dat er een uur voorbij is. Buu wil helemaal niet zo lang wachten, maar wil vechten. Dan komt Videl eraan en vraagt waarom hij niet wil wachten. Ze denkt dat Buu bang is. Buu zegt dat ze niet zo'n grote mond moet hebben en dat hij haar maar moet vernietigen. Piccolo springt ervoor en zegt dat ze de dochter van Hercule is. Buu kijkt goed en ziet dan dat het zo is en doet haar niks. Buu besluit dan toch maar te wachten en gaat zitten.

Goten en Trunks zijn eindelijk wakker. Krillin zegt dat ze heel snel naar de Hyperbolic Time Chamber moeten gaan.

In de wereld van de Kai's merkt Goku op dat hij de aarde niet meer voelt. Supreme Kai zegt dat Buu alle mensen op aarde heeft gedood. Goku is erg verbaasd omdat hij de aarde vijf minuten geleden nog wel kon voelen. Supreme Kai legt uit dat Buu met één aanval alle mensen heeft vernietigd. Gohan merkt op dat hij nu al twintig uur zich zit te concentreren op zijn krachten en dat de training dus afgelopen moet zijn. De oude Supreme Kai zegt dat hij dan vast al heel sterk is. Hij zegt ook dat het bij hele sterke mensen ook wat langer kan duren. Gohan staat op en wordt boos. Gohan is maar een beetje boos, maar er komt hartstikke veel energie van hem af. Iedereen ziet het en uiteindelijk heeft hij het zelf ook door. Hij wordt weer rustig en de oude Supreme Kai zegt dat hij weer moet gaan zitten. Gohan gaat dan maar weer zitten. Supreme Kai en Goku zijn erg blij over Gohans nieuwe krachten tot nu toe.

Op de Lookout kijkt iedereen naar Buu.

Goten en Trunks worden door Krillin naar de Hyperbolic Time Chamber begeleid.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?