Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

242: Time Struggle

Op de Lookout zit Buu voor de zandloper te wachten en blijft maar naar het zand staren. Goten en Trunks zien hem zitten en merken op dat hij erg veranderd is. Piccolo zegt dat hij ook veel sterker is geworden. Piccolo vertelt dat één minuut op aarde zes uur in de Hyperbolic Time Chamber is.

Chi-Chi is boos en loopt op Buu af. Als ze naast hem staat geeft ze hem een klap. Iedereen schrikt. Chi-Chi zegt dat hij haar zoon terug moet geven. Buu wordt boos, verandert haar in een ei en plet haar fijn. Goten ziet het en wordt boos en verdrietig. Hij wil er heen gaan maar Piccolo zegt dat hij eerst moet gaan trainen.

In de Hyperbolic Time Chamber is Goten al druk aan het trainen. Trunks vindt het nog even wennen met de zwaartekracht en temperatuur. Hij kijkt in de koelkast en zegt tegen Goten dat er bijna geen eten meer is. Goten luistert niet en is druk aan het trainen. Trunks ziet dat en begint ook met trainen.

Buiten de Time Chamber vraagt Videl aan Piccolo waar Buu haar vader van kent. Piccolo vertelt wat er gebeurd is. Piccolo zegt dat Buu nu wel hartstikke sterk is, maar dat Hercule nog steeds in zijn hart zit. Piccolo vertelt dat zij veel sterker zijn dan Hercule. Hij zegt dat Hercule alles kan verslaan met vriendschap. Videl is erg verbaasd.

Buu zit nog voor de zandloper, maar hij wordt steeds bozer. Hij zegt dat hij niet meer wil wachten en begint te schreeuwen. Hij schiet een straal op Videl af, maar Piccolo heeft haar al vast en vliegt weg. Piccolo zegt tegen Buu dat hij hem naar de sterke vechter zal brengen. Piccolo loopt met Buu achter zich richting de Time Chamber maar neemt daarvoor de langste weg. Iedereen volgt hem en vraagt zich af waarom Piccolo de lange weg neemt. Dende zegt dat hij Goten en Trunks zo meer tijd geeft voor hun training.

In de Time Chamber is de fusie tussen Goten en Trunks net gestopt en ze zijn uitgeput. Goten vindt het leuk om te weten dat er nog hogere levels zijn boven Super Saiyan. Trunks zegt dat ze er een leuke wedstrijd van moeten maken en een plan moeten bedenken. Goten vindt het wel oké.

Piccolo loopt nog steeds met Buu achter zich richting de Time Chamber. Buu wordt boos en vraagt of het nog lang duurt, maar volgens Piccolo zijn ze er bijna. Piccolo zegt telepathisch tegen Goten en Trunks dat hij en Buu eraan komen. Ze vinden dat veel te vroeg, omdat ze hartstikke moe zijn. Piccolo zegt dat ze zich geen zorgen moeten maken omdat hij over één minuut bij hen is en dat ze dus nog zes uur hebben om te eten, te slapen en goed uit te rusten.

Piccolo is met Buu aangekomen in de Time Chamber. Goten en Trunks staan voor hem en dagen hem uit. Buu vraagt of zij de sterke vechters zijn. Piccolo zegt van wel. Buu vliegt op Trunks af en duwt hem om. Trunks staat op en zegt dat dat heel onprofessioneel is en dat hij moet wachten tot ze zeggen dat hij mag aanvallen. Trunks loopt terug en ze beginnen aan de fusie. De fusie slaagt in een keer en Gotenks valt aan. Hij denkt dat Buu na zijn aanval wel uitgeput is, maar hij staat nog gewoon stil. Buu vraagt of hij mag beginnen en Gotenks zegt van wel. Gotenks zegt dat hij Buu wel een paar trucjes zal laten zien.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?