Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

243: Super Moves of Gotenks

Gotenks staat tegenover Buu en heeft door dat zijn verrassingsaanval geen effect had. Piccolo baalt ervan dat Goten en Trunks niet als Super Saiyans zijn gefuseerd. Gotenks valt Buu weer aan met zijn Nuclear Kick Attack, maar Buu voelt er bijna niks van. Gotenks wil weer aanvallen met een van zijn armen die hij tot helikopter maakt en rent op Buu af. Buu zegt dat hij moet stoppen en dat hij hem tegen zijn hoofd moet slaan. Gotenks zegt dat hij doet wat hij zelf wil, maar slaat Buu toch tegen zijn hoofd aan. Buu's ogen worden rood en de Time Chamber verandert in ijs. Gotenks zit vast maar haalt zichzelf eruit. Hij rent op Buu af maar glijdt uit. Hij wil weer aanvallen, maar is vergeten welke aanval er aan de beurt is en kijkt op zijn blaadje. Gotenks rent op Buu af maar die slaat hem weg. Piccolo vindt Gotenks hopeloos vechten. Gotenks loopt naar Piccolo toe en sleept hem mee. Hij zegt dat hij al zijn trucjes al heeft gehad maar niet al zijn kracht heeft gebruikt zodat hij Buu dan kan verassen. Piccolo wordt boos en zegt dat hij meteen al zijn kracht moet gebruiken. Buu luistert mee en wordt boos omdat het enige wat ze doen is praten.

Gotenks zegt dat de tweede ronde maar moet beginnen. Piccolo zegt dat hij het deze keer maar goed moet doen. Gotenks valt aan en begint met zijn been in de rondte te zwaaien als een ballerina. Hij gaat op Buu af maar die ontwijkt hem en Gotenks komt vast te zitten in het ijs. Hij komt niet los en wordt boos. Hij roept 'super' en hij komt los uit het ijs. Piccolo vindt het nu leuk worden en blijft aandachtig kijken. Buu snapt niet wat er aan de hand is. Gotenks wordt Super Saiyan en nu is Piccolo hartstikke blij, omdat hij niet wist dat ze ook na de fusie nog Super Saiyan konden worden.

Gotenks zit op de grond en bedenkt welke aanval hij zal doen. Piccolo schreeuwt dat Buu het zat wordt en dat hij op moet schieten. Gotenks heeft een idee. Hij steekt zijn vinger in de lucht en laat er een ring uit verschijnen. Hij beweegt deze met zijn handen boven Buu. Hij laat hem zakken en sluit hem om Buu heen. Buu zit klem en kan geen kant op. Buu schreeuwt het uit en Gotenks zegt dat het wel erg pijn moet doen. Buu wordt hartstikke boos en laat de ring uit elkaar spatten. Gotenks is verbaasd en Buu valt weer aan. Buu geeft Gotenks een stel rake klappen en trappen en trapt hem uiteindelijk tegen Piccolo aan het bad in.

Gotenks ligt in het bad. Hij draait de douche dicht en bedenkt wat hij nu zal doen. Dan komt Piccolo met zijn hoofd boven water en zegt dat hij uit het bad moet. Als ze allebei weer droog zijn bespreken ze wat ze gaan doen. Uiteindelijk valt Gotenks weer aan. Het gaat gelijk op. Gotenks landt weer en zegt dat hij nog een trucje heeft. Hij laadt op, roept 'Super Ghost Kamikaze Attack' en laat een spookje uit zijn mond komen. Het spookje lijkt sprekend op Gotenks zelf. Piccolo en Buu zijn erg verbaasd.

Zal dit kleine spookje het kunnen winnen van de gemene Buu? Kijk dan naar de volgende aflevering van Dragonball Z!

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?