Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

244: Trapped in Forever

Het spookje dat Gotenks heeft gemaakt vliegt een beetje rond en probeert Buu bang te maken maar het lukt niet echt. Gotenks zegt tegen het spookje dat hij mag aanvallen en hij vliegt op Buu af. Buu probeert hem weg te slaan maar op het moment dat hij het spookje raakt ontploft het. Er is een stuk van Buu af en Gotenks is hartstikke blij. Gotenks besluit de aanval nogmaals te doen en maakt nu tien spookjes. Gotenks vertelt aan elk spookje wat hij moet doen. Als hij klaar is kijkt hij naar Buu, die rustig wat ligt te drinken en een boek leest. Gotenks wordt boos en vraagt of iedereen begrepen heeft wat hij moet doen.

In de wereld van de Kai's merkt Goku op dat hij Buu, Goten en Trunks niet meer kan voelen. De oude Supreme Kai zegt dat ze zich in een andere dimensie bevinden.

In de Time Chamber vraagt Gotenks nogmaals aan zijn spookjes of ze klaar zijn en alles begrepen hebben. Ze zeggen van wel. Twee van hen geven elkaar een hand en op dat moment exploderen ze. Gotenks wordt het zat en laat ze aanvallen op eentje na. De spookjes gaan richting Buu maar stoppen. Ze zeggen dat ze een lekker snoepje hebben. Buu wordt nieuwsgierig en loopt richting de spookjes. Op het moment dat hij dichtbij genoeg is klemmen de spookjes zich aan Buu vast en exploderen. Er volgt een enorme knal en ze zien dat Buu bijna vernietigd is. Gotenks zegt tegen het laatste spookje dat ook hij mag aanvallen. Het spookje gaat naar Buu en gaat door zijn mond en vervolgens ontploft hij. Gotenks denkt dat hij Buu verslagen heeft.

Hercule en Bee lopen rond. Ze zijn moe en vallen neer. Hercule kijkt naar de wolken en ziet Buu weer voor zich, maar gaat daarna weer verder.

Gotenks en Piccolo zijn de overgebleven stukjes van Buu aan het vernietigen. Als ze denken klaar te zijn voelen ze een enorme wind en merken dat Buu nog leeft. Gotenks wil weer vechten maar doet net alsof hij bijna geen energie meer heeft. Piccolo trapt erin en raakt in paniek. Buu pakt Gotenks en slaat hem heen en weer. Gotenks wil aanvallen maar hoort een knal. Hij kijkt naar Piccolo en ziet dat die de deur van de time chamber heeft opgeblazen. Piccolo zegt dat dat het beste is omdat ze anders toch geen kans hebben. Buu en Gotenks schrikken. Piccolo zegt dat ze nooit meer naar buiten kunnen.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?