Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

245: Feeding Frenzy

De deur van de Time Chamber is vernietigd en Gotenks kijkt in paniek of er niet iets over is maar ziet niks. Buu denkt eraan dat hij nu nooit meer snoep en chocola kan eten en raakt in paniek. Piccolo begint te lachen en zegt dat ze beter vriendschap kunnen sluiten, omdat ze voor eeuwig met elkaar opgescheept zitten.

Buiten de Time Chamber heeft iedereen de knal gehoord. Dende zegt dat Piccolo de deur heeft opgeblazen omdat Buu waarschijnlijk te sterk was. Bulma raakt in paniek omdat Goten en Trunks er nu nooit meer uit kunnen.

In de Time Chamber vraagt Gotenks aan Piccolo waarom hij dat deed. Piccolo zegt dat Buu veel te sterk is. Gotenks zegt dat hij zijn beste trucjes nog niet gebruikt heeft. Piccolo wordt boos op Gotenks omdat hij dat niet gezegd heeft en ze nu voor altijd vast zitten. Buu wil snoep en chocola en wordt boos. Hij begint te gillen en maakt daardoor een gat in de dimensie. Hij gaat er doorheen en komt op de Lookout uit. Goten en Trunks willen er ook doorheen maar ze zijn te laat: Het gat heeft zich al weer gesloten!

In de wereld van de Kai's voelt Goku opeens Buu weer. Hij vraagt zich af wat er aan de hand is. De oude Supreme Kai maakt een glazen bol en rolt die naar Goku toe. Goku kijkt in de glazen bol en ziet de Lookout. Buu maakt zichzelf weer heel. Hij zegt dat hij honger heeft.

In de Time Chamber beginnen Gotenks en Piccolo te gillen en hopen zo een gat in de dimensie te maken, maar tevergeefs.

Buiten op de Lookout zegt Krillin tegen 18 dat ze iedereen mee naar binnen moet nemen. 18 doet dat en dan valt Krillin aan. Krillin wordt echter door Buu veranderd in een snoepje. Ook verandert Buu 18, Marron, Bulma en Chi-Chi in snoepjes. Hij zegt dat hij van iedereen snoepjes gaat maken en vult de Lookout met een straal uit zijn tentakel.

In de andere wereld ziet Goku wat er gebeurt en schreeuwt. Gohan vraagt wat er aan de hand is maar Goku zegt dat hij gewoon verder moet gaan met zijn training.

In de Time Chamber zijn Gotenks en Piccolo nog steeds aan het gillen maar zonder resultaat. Gotenks zegt dat hij het werk wel weer zal doen. Hij laat Piccolo achteruit gaan. Gotenks laadt zich op en begint te transformeren naar Super Saiyan 3. Piccolo is erg verbaasd dat hij dat kan. Gotenks pakt een spiegel en bekijkt zichzelf. Hij zegt dat hij zichzelf bijna niet terug herkent. Hij doet zijn spiegel weg, begint te gillen en maakt een gat in de dimensie.

Buu is aan het eten en kijkt even achterom.

Piccolo en Gotenks staan voor het gat en gaan erdoorheen.

Ook Goku ziet wat er gebeurt en ziet dat Gotenks Super Saiyan 3 is en vindt het erg knap dat ze dat level al zo snel hebben behaald.

Gotenks vraagt waar zijn moeder is en Buu zegt dat ze heerlijk was. Gotenks wordt boos en begint zich op te laden. Als hij klaar is valt hij Buu aan.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?