Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

246: Gotenks is Awesome!

Gotenks valt aan en duwt Buu door de Lookout heen. Piccolo vindt het al gelijk zonde. Gotenks is erg boos en slaat er flink op los. Hij slaat een paar keer mis. Buu pakt hem vast en gooit hem door de Lookout heen. Gotenks komt in het water terecht. Buu vliegt er heen en Gotenks komt langzaam boven. Hij schiet een straal op Buu af, splitst hem in tweeŽn en vernietigt de twee delen. Gotenks denkt dat hij Buu verslagen heeft.

Goku vraagt zich af of Gotenks Buu echt verslagen heeft maar Supreme Kai zegt van niet.

Alle kleine stukjes van Buu die nog over zijn beginnen om Gotenks heen te draaien. Buu wordt weer heel, wikkelt zich om Gotenks heen en begint hem fijn te knijpen. Hij gooit Gotenks weg en wordt weer normaal. Gotenks is boos en laat boven Buu twaalf spookjes verschijnen. Hij laat de spookjes aanvallen. Buu probeert ze te ontwijken maar het lukt niet en ze exploderen. Er is een heel stuk van Buu af. Gotenks vliegt op hem af en trapt hem naar beneden. Gotenks dat hij te sterk voor Buu is en begint gekke bekken naar hem te trekken. Dan verschijnt Buu voor Gotenks. Hij houdt hem vast en blaast hem met een energiestraal weg. Gotenks komt in de Lookout terecht die nu voor de helft vernietigd is. Piccolo draait bijna door dat zijn Lookout er bijna aan is.

Hercule en Bee zijn erg uitgeput en komen bij een dorp aan. Ze vinden een winkel en gaan wat eten en drinken. Hercule denkt weer aan Buu.

Piccolo draait helemaal door omdat de Lookout er bijna aan is. Buu heeft zichzelf tot een bal gemaakt en valt Gotenks aan, maar die ontwijkt hem en Buu komt in de Lookout terecht. Er blijft steeds minder van de Lookout over. Gotenks doet een aanval op Buu en zorgt ervoor dat hij in een soort van volleybal terechtkomt. Gotenks zegt dat hij en Piccolo samen moeten werken en geeft de bal aan Piccolo. Hij gooit de bal in de lucht en Gotenks slaat hem naar beneden.

Als Gotenks naar beneden vliegt ziet hij hoe groot de krater is waar Buu in terecht is gekomen en is er behoorlijk trots op. Piccolo komt aanvliegen en zegt dat het nog niet afgelopen is. Gotenks denkt van wel en blijft maar opscheppen over de grootte van zijn krater. Piccolo merkt dat er wat gebeurt en neemt Gotenks mee. Net op dat moment komt uit de krater een grote hoeveelheid energie van Buu naar boven.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?