Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

247: Unlucky Break

Buu schiet een energiestraal omhoog en Gotenks en Piccolo weten net op tijd weg te komen. Ze zien de straal omhoog vliegen en kijken naar beneden waar Buu staat. Gotenks wordt boos omdat hij weer helemaal heel is en begint energieballen op hem af te schieten. Hij blijft als een razende schieten. Piccolo merkt dan op dat Buu niet meer in de krater is en Buu verschijnt voor Gotenks. Gotenks begint te lachen omdat Buu er aangebrand uit ziet. Buu wordt het zat en valt aan. Hij pakt Gotenks vast en gooit hem in de grond. Gotenks staat op en zegt dat dat behoorlijk pijn deed.

Op de wereld van de Kai's zitten Supreme Kai en Goku om de bal heen en zien wat er gebeurt. Gohan zit nog steeds voor de oude Supreme Kai die een stripboek leest. De oude Supreme Kai ligt de hele tijd dubbel van het lachen en Gohan vindt het nogal dom.

Gotenks slaat inmiddels terug en slaat Buu de grond in. Buu vliegt omhoog en Gotenks naar beneden. Buu pakt Gotenks vast tussen zijn armen maar Gotenks bijt in een van zijn armen. Buu merkt het en begint even te gillen omdat het zo'n pijn doet. Gotenks vliegt weg en wil weer aanvallen. Hij vliegt richting Buu en wil door zijn buik heen vliegen maar Buu maakt een gat in zijn buik zodat Gotenks er dwars doorheen vliegt zonder hem pijn te doen. Gotenks merkt het en remt af. Hij landt op de grond en wil weer aanvallen. Hij vliegt weer op Buu af maar die laat een energiestraal uit zijn mond komen zodat Gotenks stopt. Gotenks wordt pissig en doet hetzelfde terug. Hij trapt Buu helemaal in elkaar, vervolgens landt hij op de grond en wil een Kamehameha doen, maar hij transformeert terug naar zijn gewone vorm. Hij is erg verbaasd.

Piccolo, Goku en Supreme Kai zien dat Gotenks terug getransformeerd is en ze merken dat Gotenks' kracht af begint te nemen en dat de fusie dus bijna voorbij is. Goku zegt dat Gohan wel op mag schieten. De oude Supreme Kai zegt dat hun training waarschijnlijk al een minuut of tien klaar is. Gohan wordt daar erg boos om omdat hij zijn tijd zit te verdoen.

Gotenks bedenkt wat hij moet doen en besluit een 'Super Ghost Kamikaze Attack' te doen en blaast acht spookjes uit. Gotenks zegt dat ze aan mogen vallen en dat doen ze. Buu ziet ze aankomen maar trapt er niet weer in en blaast ze alle acht terug in de richting van Gotenks. Gotenks ziet het en wil wegrennen maar wordt tegen gehouden door Buu.

Gohan vraagt aan de oude Supreme Kai hoe hij zijn nieuwe krachten moet gebruiken. De oude Supreme Kai zegt dat hij gewoon dat Super Saiyan gedoe moet doen. Gohan begrijpt het en begint met opladen. Het begint flink te waaien door de kracht van Gohan. Als Gohan klaar is merkt hij dat hij er nog hetzelfde uitziet maar dat zijn kracht enorm is toegenomen. Ook Goku merkt het en zegt dat hij hartstikke sterk is. Supreme Kai zegt dat Gohan meteen terug naar de aarde moet. Kibito zegt dat hij Gohan wel zal brengen en Gohan vindt het best. Gohan loopt naar Goku toe en omarmt hem. Goku zegt dat hij heel erg trots op hem is en dat hij zijn uiterste best moet doen tegen Buu. Gohan loopt naar Kibito toe, zegt dat hij klaar is en ze gaan terug naar de aarde.

Op aarde aangekomen bedankt Gohan Kibito en vraagt of hij hem andere kleren kan geven. Kibito zegt dat hij dat wel kan en vraagt wat voor kleren. Gohan zegt dat hij zijn vader altijd bewonderd heeft en er net zo uit wil zien als hij. Kibito zegt dat hij de kleren moet beschrijven. Gohan zegt dat hij dezelfde kleren wil als Goku die hij vandaag aanhad. Kibito vindt het best en geeft Gohan de kleren. Hij is er erg blij mee en bedankt Kibito. Kibito neemt afscheid, wenst Gohan succes en vertrekt.

Gotenks is nog in gevecht met Buu maar Buu is aan de winnende hand. Hij slaat Gotenks weg. Hij wil weer aanvallen maar dan merken Goten en Trunks dat ze weer van elkaar gescheiden zijn.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?