Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

248: A Whole New Gohan

Goten en Trunks staan tegenover Buu en willen vechten. Piccolo ziet wat er gebeurt en baalt ervan dat hun fusie is afgelopen. Goten en Trunks zijn bang en weten dat ze niet kunnen winnen. Trunks zegt tegen Goten dat hij al het snoepgoed moet halen dat hij kan vinden. Hij gaat weg maar komt terug. Trunks vraagt wat er is. Goten zegt dat er nergens in de buurt een snoepwinkel is. Piccolo komt aanvliegen en landt voor Goten en Trunks. Hij zegt dat ze op moeten houden met dat stomme gebabbel en iets moeten verzinnen. Piccolo draait zich om en ziet dat Buu begint te gapen. Ook Goten en Trunks zien het. Buu gaat zitten en valt vervolgens in slaap. Goten en Trunks rennen naar hem toe. Piccolo probeert ze tegen te houden maar het lukt niet. Goten en Trunks staan dichtbij Buu en kijken naar hem. Ze denken dat hij hun voor de gek houdt, net op dat moment knapt de bel die uit Buu's neus komt. Goten en Trunks duiken in elkaar en denken dat hij wakker wordt, maar dat wordt hij niet. Ze draaien zich om en zien dat Buu nog slaapt. Goten zegt dat hij wel even aan de tentakel van Buu zal trekken. Piccolo hoort het en roept dat hij het niet moet doen anders wordt Buu wakker, maar dan slaat hij snel zijn handen voor zijn mond omdat hij heeft geschreeuwd en Buu daardoor wakker kan worden.

Goten, Trunks en Piccolo voelen een enorm energie signaal op hen afkomen en ze vragen zich af wie het is. Ook Buu voelt het en wordt wakker. Piccolo zegt dat het Goku is maar Goten merkt op dat het zijn broer Gohan is. Gohan is geland en loopt op Buu af. Piccolo vindt dat Gohan veel veranderd is en hij herkent hem bijna niet meer. Goten roept naar Gohan dat hij Buu moet vermoorden omdat hij zijn moeder heeft vermoord. Gohan wordt boos op Buu. Hij loopt naar hem toe en staat nu oog in oog met het vreselijke monster.

Op de wereld van de Kai's ziet Goku dat Gohan het erg goed doet. Supreme Kai vraagt aan de oude Supreme Kai of hij ook komt kijken maar dat wil hij niet.

Gohan staat nog oog in oog met Buu. Goten en Trunks willen Gohan helpen en willen fuseren. Goten zegt dat er nog geen uur voorbij is maar Trunks zegt dat ze het gewoon moeten proberen. Gohan staat tegenover Buu. Buu wordt boos en begint te gillen. Gohan wordt hem zat en valt aan. Goten en Trunks zien het en stoppen met de fusie. Goten, Trunks en Piccolo zijn erg verbaasd over hoe sterk Gohan is geworden. Buu valt Gohan weer aan maar die houdt hem tegen en slaat terug, maar dan raak. Hij slaat en schopt nog een paar keer raak en pakt Buu vast bij zijn tentakel en gooit hem, na een paar keer rond te hebben geslingerd, weg. Buu laat een energiestraal uit zijn mond komen maar Gohan slaat hem weg. Dan maakt Buu van zichzelf een bal en vliegt richting Gohan, maar die houdt hem tegen. Ze vliegen beide de lucht in, maar Gohan slaat Buu op de grond. Buu ziet dat Gohan erg sterk is en wordt bang.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?