Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

249: Search for Survivors

Gohan staat tegenover Buu. Buu begint het aardig benauwd te krijgen, omdat hij merkt dat Gohan veel sterker is. Ook Piccolo ziet wat er gebeurt en is erg verbaasd over Gohan. Gohan valt weer aan en slaat Buu een rots is. Buu laat de rots uit elkaar spatten, maar Gohan houdt alle stukjes rots tegen. Buu vliegt op Gohan af en wil een energiestraal uit zijn mond op hem afvuren, maar Gohan duwt de energiestraal in zijn mond en hij ontploft. Als Buu weer heel is, vertelt hij dat hij op Gohan zat te wachten. Hij zegt dat hij ergens heel ver weg zijn kracht heeft voelen toenemen. Buu en Gohan staan tegenover elkaar en Buu laadt zich op. Gohan merkt dat hij wat van plan is. Hij ziet dat Buu zichzelf wil opblazen en vliegt weg.

Hercule en Bee zijn in een stadje aangekomen en zijn totaal uitgedroogd. Hercule rent een café in en pakt een glas bier. Net op het moment dat hij een slok wil nemen, ontploft Buu en het café wordt helemaal verwoest.

Gohan is weggevlogen en heeft Piccolo, Goten en Trunks meegenomen. Ze landen en Piccolo vraagt of Buu dood is. Gohan zegt van niet en ze schrikken. Gohan begint te vertellen wat er allemaal is gebeurd en hoe hij zo sterk is geworden. Als hij klaar is met zijn verhaal zegt Piccolo dat ze niemand terug kunnen wensen omdat Dende er niet meer is. Gohan zegt dat hij goed moet voelen en dat doet hij. Allebei voelen ze een klein energiesignaal en ze beginnen met zoeken.

Ze vliegen door de lucht en dan merken ze Hercule op. Piccolo vliegt naar beneden en pakt hem vast. Piccolo en Gohan voelen dat Dende dichtbij is en per ongeluk laat Piccolo Hercule los maar die wordt opgevangen door Trunks. Dende komt dan tevoorschijn rennen en de andere zien hem. Ze vliegen naar hem toe. Piccolo rent naar Dende toe en vraagt wat er gebeurd is. Dende vertelt dat hij op de Lookout wilde blijven maar dat Mr. Popo hem van de Lookout afduwde en hem dus gered heeft. Piccolo is Mr. Popo erg dankbaar.

Op de wereld van de Kai's zien ook Goku, Supreme Kai, Kibito en de oude Supreme Kai dat Dende nog leeft.

Hercule vraagt waar Videl is en ze zeggen dat ze opgegeten is door Buu. Hercule begint te huilen en wordt boos op Gohan omdat hij zijn dochter niet gered heeft. Gohan en de rest voelen dat Buu weer terug is en naar hen toe komt. Gohan gaat naar Buu en zegt dat hij de enige is die met hem vecht. Buu begint Goten en Trunks uit te dagen voor een gevecht.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?