Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

250: Majin Buu Transforms

Buu blijft Goten en Trunks uitdagen tot ze de fusiedans willen doen. Gohan zegt dat ze het niet moeten doen maar ze doen het toch. Er druipen twee stukjes van Buu's lijf weg, richting Goten en Trunks en een richting Piccolo. Goten en Trunks zijn gefuseerd en worden meteen Super Saiyan 3. Hercule is erg verbaasd dat de twee jongetjes nu een zijn. Bee ziet de stukken van Buu's lijf en begint te blaffen. Hij waarschuwt Hercule maar die snapt er niks van. Gotenks zegt tegen Gohan dat hij alleen tegen Buu vecht en Gohan vindt het best. Gohan zegt tegen Gotenks dat hij qua karakter veel op Vegeta lijkt. Hercule heeft Bee vast maar die wurmt zich los uit zijn handen en rent richting een van de stukjes en begint te blaffen. Op dat moment vallen de stukjes aan. Een stukje slokt Piccolo op en de andere Gotenks. Buu ziet het en is erg tevreden. Hij zegt tegen de stukjes dat ze moeten komen en ze plakken zich aan Buu vast en Buu begint te transformeren.

Als hij klaar is met zijn transformatie heeft hij de kleren van Gotenks aan. Hij zegt tegen Gohan dat ze voortaan wel wat beter mogen opletten. Buu zegt dat de kracht van Gotenks en het verstand van Piccolo een erg goeie combinatie is. Buu begint Gohan aan te vallen maar die stopt hem op tijd. Gohan valt aan met een energiestraal maar Buu doet dat ook. Het gevecht gaat gelijk op en het ziet ernaar uit dat ze even sterk zijn. Gohan valt weer aan en wil Buu trappen, maar die pakt hem vast. Gohan wil dan een energiestraal op hem afvuren maar Buu stopt hem en pakt hem met zijn tentakel bij zijn keel vast. Gohan weet zich los te werken, maar Buu vuurt alweer een energiestraal op hem af.

Op de wereld van de Kai's zien ze ook wat er gebeurt en ze balen enorm.

Buu heeft Gohan met een energiestraal in een rots geduwd. Gohan verschuilt zich maar Buu zegt dat hij door Piccolo's verstand weet dat hij er nog is en Gohan besluit weer aan te vallen.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?