Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

251: The Old Kai's Weapon

Gohan valt weer aan, maar Buu ontwijkt alles. Buu pakt Gohans hand en draait hem om zodat Gohan niet weg kan. Buu begint met aanvallen. Hij gebruikt allemaal aanvallen van Gotenks en Piccolo. Gohan valt neer op de grond en blijft even zitten. Buu landt voor hem neer maar hij blijft gewoon zitten. Gohan doet dan zijn ogen open en vuurt een energiestraal op Buu af. Buu ontwijkt hem en duwt Gohan met zijn uitgerekte arm weg. Gohan staat weer op en ziet dat Buu een klein spookje heeft gemaakt. Gohan schiet naar het spookje maar die ontwijkt alles. Het spookje komt dichterbij en Gohan wil hem wegslaan maar dan ontploft het spookje en ontstaat er een enorme knal. Gohan ligt op de grond en Buu pakt hem bij zijn keel vast. Bee rent naar Buu toe en begint naar hem te blaffen.

Op de wereld van de Kai's zegt de oude Supreme Kai dat Gohan het niet lang meer volhoudt en dat hij hulp moet hebben. Hij zegt tegen Goku dat hij zijn leven aan hem geeft. De huidige Supreme Kai vindt dat niet goed en zegt dat hij zijn leven wel wil geven maar de oude Supreme Kai is het daar niet mee eens.

Bij King Yemma is Vegeta aangekomen. King Yemma zegt tegen hem dat hij terug naar de aarde mag en nog een keer tegen Buu mag vechten.

Op aarde gaat het gevecht tussen Buu en Gohan verder. Buu heeft Gohan nog steeds vast en Bee blijft maar naar Buu blaffen. Buu wil hem wegschieten maar dan valt Hercule Buu aan en pakt Bee. Buu wil Hercule en Bee allebei vermoorden maar Gohan trapt hem weg. Gohan vliegt weg maar Buu houdt hem tegen door drie ringen om hem heen te werpen. Gohan kan geen kant meer op en Buu bereidt een Kamehameha voor. Gohan ziet het en wordt zo boos dat hij los komt en de Kamehameha ontwijkt.

Op de wereld van de Kai's nemen de anderen afscheid van de oude Supreme Kai. Hij gaat zitten en valt neer. Op dat moment verdwijnt de ring boven Goku's hoofd en dat betekent dat hij weer levend is. Goku zegt dat hij zijn tijd niet meer zal verspillen. Dan staat de oude Supreme Kai, met een ring boven zijn hoofd, op en vraagt waarom hij er dan nog is. Iedereen schrikt dat hij weer bij bewustzijn is.

Gohan verstopt zich voor Buu. Buu vindt hem en Gohan schiet een energiebal op hem af. Buu kaatst hem terug en Gohan kan hem niet meer stoppen.

De oude Supreme Kai zegt tegen Goku dat hij zo niet kan winnen. Hij haalt de oorbellen uit zijn oren en zegt tegen Goku dat het Potara oorbellen zijn en dat ze voor een fusie gebruikt worden. Iedereen is erg verbaasd maar Goku doet er een in.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?