Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

252: Ready To Fuse?

Goku bekijkt de andere oorbel. Ze willen uittesten of het echt werkt en de oude Supreme Kai zegt tegen Kibito en de huidige Supreme Kai dat ze allebei één van hun oorbellen uit moeten doen en dat doen ze. Ze worden langzaam naar elkaar toe getrokken en worden vervolgens één. Shibito (zo heet de gefuseerde Kibito en Supreme Kai) denkt dat hij wel sterk genoeg is om Buu te stoppen maar de oude Supreme Kai zegt dat dat niet zo is. Goku vraagt hoe lang de fusie duurt en de oude Supreme Kai zegt dat hij zich geen zorgen hoeft te maken want de fusie is voor eeuwig.

De oude Supreme Kai vertelt dat toen hij nog jong was hij, hij erg knap was. Tot een heks een van zijn oorbellen pikte en bij zichzelf in deed, waardoor ze fuseerden.

Op aarde zijn Gohan en Buu nog in gevecht en Gohan lijkt te verliezen. Buu gooit Gohan op de grond en hij kan niet meer opstaan. Dende rent op hem af en geneest hem. Buu ziet het en nadat Gohan is genezen staat hij weer op en is klaar om te vechten.

Buu vuurt een energiestraal op Dende af maar die wordt gestopt door Tien. Gohan zegt dat hij precies op het goeie moment is gekomen. Tien zegt dat hij Buu wel eens een lesje zal leren en vuurt een Tri-beam op hem af maar er gebeurt niks.

In de wereld van de Kai's zegt de oude Supreme Kai tegen Goku dat hij maar gauw moet gaan en dat doet hij.

Op aarde maakt Buu een energiebal en wil die afvuren. Dan komt Goku eraan en snijdt Buu door de midden zodat hij stopt. Gohan ziet dat het Goku is en is erg blij. Tien let even niet op en wordt bewusteloos getrapt door Buu's benen. Goku zegt dat hij hem wel eens een lesje zal leren en roept tegen Gohan dat hij moet vangen en gooit de oorbel naar hem. Gohan probeert hem te vangen maar het lukt niet. De oorbel valt op de grond tussen de rotsen. Buu wil vechten. Goku verandert in Super Saiyan 3 en begint te vechten. Goku roept naar Gohan dat hij op moet schieten en de oorbel in zijn rechteroor moet doen, maar Gohan kan de oorbel niet vinden. Buu schiet een energiestraal op Goku af maar die vuurt er een terug. Buu blijft stil in de lucht hangen en merkt dat er iets gebeurt. Hij krijgt opeens de kleren van Piccolo aan en Goku heeft door dat de fusie van Goten en Trunks voorbij is. Gohan vindt de oorbel en zegt dat tegen Goku. Goku zegt dat het niet meer nodig is maar Gohan snapt het niet. Goku zegt dat de fusie tussen Goten en Trunks afgelopen is en dat Buu dus heel veel kracht kwijt is. Buu baalt, maar zegt tegen Goku dat hij een stukje van zijn tentakel mist. Op dat moment valt het stukje Gohan aan en absorbeert hem. Buu transformeert weer. Goku heeft de oorbel van Gohan opgevangen toen hij hem liet vallen. Goku moet nu snel bedenken met wie hij de fusie dan moet doen.

Op dat moment is Vegeta onderweg naar de aarde.

Goku staat oog in oog met Buu en moet snel beslissen met wie hij zal fuseren.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?