Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

253: Union of Rivals

Goku staat tegenover Buu en weet niet wat hij moet doen. Buu zegt dat hij hem vijf seconden geeft om met iemand te fuseren en begint te tellen. Goku kijkt in het rond en ziet Dende. Hij bedenkt hoe hij eruit zal zien als hij met hem fuseert, maar hij vindt het geen goed idee omdat ze hebben Dende nodig voor de Dragon Balls. Hij kijkt naar Hercule en ziet al voor zich hoe dat eruit zal zien. Hij vindt het geen goede fusie omdat hij niks van energie afweet maar wel veel van vechtsporten. Goku roept naar Hercule dat hij de oorbel moet vangen maar om het moment dat hij de oorbel wil gooien voelt hij een hoog energiesignaal. Buu is klaar met tellen en valt aan. Maar op dat moment gebruikt Goku zijn Instant Transmission en gaat naar degene met het hoge power level.

Hij komt bij degene aan en ziet dat het Vegeta is. Hij zegt dat hij blij is om hem te zien. Goku zegt tegen Vegeta dat hij de oorbel in zijn rechteroor moet doen zodat ze kunnen fuseren. Vegeta zegt dat hij dat niet doet omdat hij Buu zelf wil bevechten. Op dat moment komt Buu aanvliegen en wil Vegeta aanvallen. Vegeta wordt Super Saiyan en daarna Goku ook.

Dende heeft Tien gevonden en heelt hem.

Goku zegt tegen Vegeta dat ze zo niet kunnen winnen maar door te fuseren wel. Vegeta zegt dat hij niet fuseert omdat hij zijn trots heeft. Vegeta begint Buu aan te vallen. Hij vecht als een razende maar al gauw pakt Buu Vegeta vast en gooit hem naar beneden. Dan pakt hij Vegeta weer vast en zorgt ervoor dat hij niet weg kan. Dan komt Goku te hulp en slaat Buu tegen zijn hoofd zodat hij Vegeta loslaat. Vegeta zegt tegen Goku dat hij hem niet moet helpen, maar Goku doet het toch. Goku en Vegeta vallen samen aan, maar Buu slaat ze allebei weg. Goku zegt dat fuseren de enige manier is om Buu te verslaan. Vegeta zegt dat hij dat niet wil en wordt boos op Goku. De reden is dat Goku hem tijdens hun eerdere gevecht liet geloven dat hij van hem kon winnen, maar hij eigenlijk nog een level verder kon. Goku zegt dat dat inderdaad zo is en biedt zijn excuses aan. Vegeta zegt dat dat niks helpt en wordt boos. Buu staat klaar om aan te vallen en hij schiet tientallen energieballen op Goku en Vegeta af. Ze vallen op de grond en zijn weer terug in hun normale vorm. Vegeta vraagt aan Goku waarom hij zo zeker weet dat de fusie sterk genoeg is. Goku zegt dat hij dat niet weet maar ze het wel kunnen proberen. Vegeta zegt tegen Goku dat hij hem de oorbel moet geven en dat doet hij. Vegeta probeert de oorbel in te krijgen maar het lukt niet echt. Goku zegt nog net even dat de fusie voor eeuwig is. Vegeta wordt boos maar krijgt de oorbel uiteindelijk in en ze fuseren. Buu ziet wat er gebeurt en stopt met aanvallen.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?