Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

254: Meet Vegito

Goku en Vegeta zijn gefuseerd en hun nieuwe vorm is een beetje in de lucht aan het trappen. Hij vraagt aan Buu hoe hij de fusie tussen Goku en Vegeta zou noemen en hij zegt dat hij Vegito wel leuk vindt klinken. Buu wil aanvallen maar Vegito laat het waaien en hij stopt met aanvallen. Dan gaan ze weer verder en Buu gooit meteen een grote energiebal in het gevecht. Hij denkt dat Vegito dood is maar die staat nog rustig in de krater. Hij vliegt op Buu af, slaat hem en blaast een stuk van zijn lijf op, maar Buu maakt zichzelf weer heel. Ook Kibito en de oude Supreme Kai zien wat er gebeurt en zijn erg blij met Vegito. Vegito blijft lekker slaan en Buu ligt al gauw weer in de kreukels.

In de hemel zijn Bulma, Videl, Chi-Chi en Dabura op zoek naar Gohan maar kunnen hem nergens vinden. Videl en Bulma zeggen tegen Chi-Chi dat ze Gohan koste wat kost zullen vinden.

Op aarde is Buu zich aan het opladen en maakt een gigantische energiebal. Buu zegt dat ze over gaan gooien. Vegito wordt een beetje bang maar laat zich er niet onder krijgen. Hercule en Dende zien het gevecht en dan merkt Hercule de energiebal op en roept Dende. Dende wordt bang en zegt dat het niet waar kan zijn. Buu is klaar met zijn energiebal en gooit hem naar Vegito. Vegito maakt zich klaar. Als de bal in de buurt van Vegito is houdt Vegito hem tegen en gooit hem uiteindelijk terug naar Buu. Buu gaat snel aan de kant en laat de bal gaan. Buu zegt dat hij het erg knap van Vegito vond dat hij die bal terug kon kaatsen. Vegito zegt dat hij eens goed op moet letten en dan verandert hij in een Super Saiyan. Hij zegt tegen Buu dat hij hem wel Super Vegito mag noemen.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?