Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

255: Rip in the Universe

Dende is op zoek naar Hercule, omdat die door alle kracht is weggewaaid. Bee vindt zijn schoen en uiteindelijk ook Hercule zelf.

Super Vegito staat tegenover Buu. Buu valt aan en Vegito ontwijkt hem. Buu schiet een energiestraal op Vegito af maar die slaat hem kapot. Buu valt weer aan en slaat Vegito het water in en gooit er een energiestraal achteraan. Hij denkt dat hij Vegito heeft verslagen, maar die komt alweer boven. Hij vraagt aan Buu of hij nog honger heeft en zegt dat hij hem wat zal geven. Vegito doet een Final Flash aanval op Buu. Er zijn nog een aantal kleine stukjes van Buu over en hij maakt zichzelf weer heel. Buu is hartstikke boos en er komt onwijs veel stoom uit zijn hoofd. Hij zegt tegen Vegito dat hij hem niet kan zien en dus ook niet kan raken, maar Vegito valt aan en deelt alleen maar rake klappen uit. Buu snapt er niks van. Vegito valt weer aan en gooit Buu op de grond. Hij belandt in een rots die uit elkaar spat. Vegito richt een energiestraal op Buu en haalt hem uit de rotsen vandaan. Buu hangt nu aan de energiestraal en kan zich niet bewegen.

In de Other World kijkt Krillin via King Kai naar het gevecht. Yamcha is druk aan het trainen.

Buu wordt het zat en ontsnapt uit de energiestraal van Vegito. Hij maakt zichzelf weer heel en wordt vloeibaar. Hij gaat richting Vegito en glipt in zijn mond. Hij zit nu volledig in Vegito. Hij zegt dat als Vegito zichzelf oplaadt hij ook sterker wordt. Vegito zegt dat hij geen amateur is en begint zich op te laden. Buu zit nog steeds in Vegito's lichaam. Hij gaat eerst naar Vegito's arm maar daar wordt hij weg geslagen. Dan naar zijn andere arm maar daar wordt hij ook weggeslagen. Dan naar zijn rug maar daar jaagt Vegito hem ook weg door hard tegen een rotswand aan te vliegen. Buu snapt het niet maar Vegito legt uit dat hij hem in zijn lichaam ge´soleerd heeft en zolang Buu in zijn lichaam zit, hij hem onder controle heeft. Buu snapt het en gaat weer uit Vegito's lichaam. Buu is hartstikke kwaad en begint met opladen. Vegito kijkt toe maar ziet dan dat hij de dimensies probeert te breken. Vegito valt aan maar Buu heeft een sterk schild om zich heen. Uiteindelijk weet Vegito er doorheen te breken en stopt Buu. Buu belandt in het water en snapt niet hoe het kan.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?