Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

256: Vegito... Downsized

Bij King Yemma kijkt iedereen naar het gevecht tussen Buu en Vegito.

Buu is erg kwaad op Vegito. Hij valt aan maar Vegito zag de aanval aankomen en blokkeert hem. Buu begint te slaan maar Vegito ontwijkt alles. Hij pakt Buu bij zijn tentakel en rekt hem uit, maar Buu trekt hem terug en wikkelt zich om Vegito heen. Vegito zit vast maar hij weet zichzelf al weer gauw los te krijgen. Buu is uit elkaar gespat maar maakt zichzelf weer heel. Buu mist een stuk van zijn tentakel. Vegito heeft dat stukje in zijn hand en gooit het naar hem toe, maar vernietigt het snel. Buu wordt kwaad en maakt een nieuw stuk aan zijn tentakel.

Buu is kwaad en maakt een aantal spookjes. Vegito kent ze en vernietigt ze. Buu maakt weer een stel nieuwe en Vegito denkt dat hij hetzelfde opnieuw wil doen. De spookjes vallen aan en omsingelen Vegito. Vegito wil aanvallen maar de spookjes doen allemaal een Kamehameha aanval. Vegito vliegt weg maar de Kamehameha's blijven hem volgen. Hij vliegt tussen twee rotsen door. Er gaan een aantal Kamehameha's kapot maar er blijven er nog een paar over. Dan kijkt Vegito voor zich en ziet drie andere spookjes voor zich opduiken die een aanval doen. Vegito zit klem en de aanvallen raken elkaar. Buu moet enorm hard lachen tot zijn hoofd eraf wordt geschoten. Hij maakt een stel nieuwe hoofden die vragen hoe hij dat deed. De hoofden worden weer een. Vegito vertelt dat het Instant Transmission is. Buu wordt kwaad en valt weer aan maar Vegito is nog steeds in het voordeel.

In de hemel zijn Bulma, Chi-Chi, Videl en Dabura nog steeds op zoek naar Gohan. Ze stoppen en Chi-Chi denkt dat ze Gohan nooit zullen vinden. Videl zegt dat ze denkt dat Gohan nog leeft en dat ze het bijna zeker weet. Bulma merkt op dat Videl gewoon verliefd op Gohan is en ze begint te blozen.

Op aarde staan Vegito en Buu tegenover elkaar. Buu zegt dat hij dichterbij moet komen. Vegito doet dat en Buu verandert hem in een koffie snoepje.

De oude Supreme Kai ziet het ook en wordt enorm kwaad omdat hij zijn leven heeft verspild heeft.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?