Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

257: The Incredible Fighting Candy

In Other World merkt King Kai op dat Vegito in een snoepje is veranderd en denkt dat ze niet meer kunnen winnen. King Kai kijkt naar Krillin maar die heeft gelijk al door wat hij denkt en zegt dat hij niet terug gaat naar de aarde. Dan komt Yamcha aanlopen en ziet er erg ontspannen uit. Krillin vraagt aan hem waarom hij zo ontspannen is terwijl op aarde alles heel slecht gaat. Yamcha zegt dat hij in Other World alles heeft wat hij wil hebben, alleen nog geen vrouwen.

Buu is hartstikke blij dat Vegito eindelijk weerloos is en hij begint tegen het snoepje te praten. Hij zegt dat hij hem op gaat eten. Dan begint het snoepje te bewegen en zorgt ervoor dat Buu zichzelf slaat en het snoepje begint te vliegen. Iedereen ziet het en is erg verbaasd over het snoepje. Buu snapt niet hoe het kan dat het snoepje nog kan praten en vliegen. Het snoepje zegt dat hij het sterkste snoepje ter wereld is en begint Buu te pesten. Hij begint Buu overal te slaan en Buu wordt het zat. Na een aantal rake klappen van het snoepje, verandert Buu hem terug in Vegito. Vegito is erg blij dat hij weer normaal is.

Bij King Yemma vraagt Baba aan King Yemma zelf hoe hij Vegeta heeft overgehaald. King Yemma vertelt dat hij zijn overtuigingskracht heeft gebruikt. Hij zei tegen Vegeta dat hij zeker niet terug naar de aarde durfde omdat hij dan weer zou verliezen. Toen werd Vegeta kwaad en zei dat hij wel terug wilde om wraak op Buu te nemen.

Op aarde is Buu verschrikkelijk kwaad en valt weer aan. Vegito ontwijkt alles en slaat terug. Hij begint Buu te slaan en te schoppen en energiestralen op hem af te schieten tot er erg weinig van hem over is. Vegito wacht even en laat Buu zichzelf weer heel maken. Buu ziet dat er op de grond nog een stukje van zijn tentakel ligt en laat het omhoog komen. Als het even hoog als Vegito is laat hij het stukje groter worden en het slokt Vegito op. Het stukje komt op het lichaam van Buu terecht en Buu is nu hartstikke blij omdat hij alle sterke vechters heeft geabsorbeerd en nu dus zelf het allersterkst is.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?