Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

258: The Innards of Buu

Buu lacht zich helemaal suf en heeft erg veel lol.

De oude Supreme Kai en Shibito zien wat er is gebeurd en zijn bang dat erg geen redding meer is.

Buu vliegt richting een stad en begint dingen te slopen en heeft er erg veel lol in. Buu vliegt weer terug waar voorheen het gevecht plaatsvond en vindt het eigenlijk best wel saai zonder mensen.

In het lichaam van Buu zit Vegito. Hij heeft een schild om zich heen en merkt dat hij nu in Buu's maag is. Het schild om Vegito verdwijnt en verrassend genoeg ook de fusie. Goku en Vegeta zijn weer gescheiden en hebben dat gauw door. Vegeta is blij dat hij weer zichzelf is en vernietigt de oorbel. Goku wordt boos op hem omdat ze nu nooit meer kunnen fuseren.

Goku en Vegeta gaan het lichaam van Buu verkennen maar komen al gauw in de problemen omdat ze worden opgeslokt door iets. Ze komen dan uiteindelijk in de maag van Buu terecht en belanden in het maagzuur. Goku merkt op dat het warm is en zijn pak begint te branden. Vegeta zegt dat het maagzuur hartstikke zuur is en hij er snel uit moet komen anders wordt hij verteerd. Goku gaat er snel uit. Vegeta snapt niet dat Buu alleen maar snoep en taart eet. Het maagzuur begint sneller te draaien en Vegeta en Goku belanden onder water. Vegeta maakt een energiebal en schiet die op een wand van de maag van Buu af. Snel gaan ze door het gat dat is ontstaan. Ze bevinden zich in een ander deel van Buu's lichaam. Ze lopen wat en komen na een tijdje een soort groene beestjes tegen. Goku vindt ze wel schattig en begint tegen ze te praten. Hij merkt al gauw dat ze niet aardig zijn want hij wordt door ze aangevallen. Vegeta blijft energiestralen op de beestjes schieten maar ze blijven maar komen. Goku doet niks en zit helemaal onder. Dan komt er een soort van slang aan en volgens Vegeta heeft die iets te maken met de groene beestjes. Hij zegt tegen Goku dat hij ze snel van zich af moet halen maar het wil Goku niet echt lukken.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?