Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

259: Mind Trap

Goku probeert nog steeds de groene beestjes van zich af te krijgen maar het wil niet echt lukken. De slang komt steeds dichterbij en het ziet ernaar uit dat de slang hem op wil eten. Dan wordt Goku boos en blaast alle beestjes van zich af. Dan komt er een andere slang aan die een stuk groter is dan de andere. Het kleine slangetje zegt tegen zijn vader dat Goku en Vegeta gemeen deden. De grote slang wordt boos op de kleine slang en zegt tegen Goku en Vegeta dat het hem spijt en zegt dat het nog maar kinderen zijn en ze gaan weg.

Buu heeft inmiddels enorme last van zijn maag en ziet een wc en gaat erin. Hercule en Dende zien het en lopen op de wc af maar vallen bijna flauw door de enorme stank van Buu.

In Buu's lichaam begint er water te stromen en Vegeta en Goku maken dat ze wegkomen. Ze komen bij een splitsing aan en Vegeta vraagt aan Goku welke kant hij kiest. Goku zegt links, Vegeta vindt het best en zegt dat hij dan rechts gaat. Goku vindt het goed en loopt de linkerkant op. Na een tijdje lopen ziet hij Gohan staan en is blij hem te zien.

Vegeta komt na een tijdje lopen Goten en Trunks tegen en hij zegt dat ze mee moeten komen maar Goten en Trunks beginnen te fuseren. Vegeta snapt niet waarom ze dat doen.

Goku staat tegenover Gohan maar Gohan staat klaar om te vechten en valt Goku aan. Goku snapt er nu helemaal niks meer van. Ook Vegeta wordt aangevallen door Gotenks. Hij verandert in Super Saiyan maar wordt vastgepakt door Piccolo.

Goku is druk in gevecht met Gohan en hij verandert in Super Saiyan. Vegeta vecht nog steeds tegen Gotenks en Piccolo, maar krijgt het erg zwaar.

Goku begint met een Kamehameha en Gohan ook. Ze vuren het op elkaar af maar Goku is sterker en vuurt Gohan door een wand heen en komt zo bij Vegeta terecht. Goku en Vegeta staan nu met de ruggen tegen elkaar aan en zijn omsingeld door Gotenks, Gohan en Piccolo.

Buu heeft ondertussen honger gekregen en is op zoek naar een winkel waar hij iets te eten kan vinden.

Piccolo maakt een Special Beam Cannon, Gohan een Kamehameha en Gotenks een Super Ghost Kamikaze Attack. Goku heeft geen idee wat hij moet doen.

Buu heeft een bakkerij gevonden en bekijkt alle taart en begint te eten. Doordat Buu zijn gedachten er niet bij kan houden veranderen Gotenks, Gohan en Piccolo in taartjes.

Hercule en Dende zijn op zoek naar Buu omdat ze hem willen aanvallen. Ze lopen langs de winkel en zien Buu eten en ze verschuilen zich snel.

Vegeta heeft iets ontdekt en roept Goku. Goku gaat erheen en ziet allemaal cocons met daarin Gohan, Goten, Trunks en Piccolo.

Buu is nog steeds aan het eten.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?