Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

260: Deadly Vision

Goku en Vegeta bekijken de cocons en weten niet wat ze ermee moeten.

Buu is alweer op zoek naar de volgende bakkerij en heeft er al weer een gevonden. Hij bekijkt de gebakjes en taarten en begint te eten. Als hij klaar is gaat hij weer verder met vernietigen. Hij vindt er alleen niet veel aan omdat er geen gillende mensen zijn.

In Buu's lichaam staan Goku en Vegeta nog bij de cocons. Goku bekijkt ze en Vegeta zegt dat hij aan de kant moet gaan en schiet een energiestraal op een cocon zodat die los komt. Goku ziet dat het werkt en maar er ook een stel los.

Buu merkt al gauw wat er aan de hand is er wordt boos.

Goku en Vegeta hebben alle cocons los gemaakt en Vegeta zegt dat ze moeten maken dat ze wegkomen. Dan zien nog een cocon met daarin Fat Buu. Goku vraagt zich af wat er met hem is gebeurd en leest zijn gedachten. Op dat moment valt Buu aan. Goku snapt niet hoe hij nou in zijn eigen lichaam kan zitten maar hij wordt samen met Vegeta Super Saiyan. Goku en Vegeta vallen aan maar Buu slaat ze weg.

Dende heeft Hercule vast en ze vliegen richting Buu. Dende zegt dat hij Vegeta en Goku kan voelen en Hercule vraagt of hij het hem ook kan leren. Dende zegt dat hij meestal zijn ogen dicht doet. Hercule ziet dan dat er een boom recht voor hen is en zegt het tegen Dende. Ze vallen op de grond en zien Buu staan.

Goku en Vegeta blijven Buu aanvallen maar hij slaat ze tegen elkaar aan. Goku en Vegeta gaan naast elkaar staan en vuren samen een energiestraal op Buu af. Buu spat uit elkaar en ze beginnen met het vernietigen van de stukjes Buu. Vegeta zegt dat ze de cocons moeten pakken en weg moeten gaan. Maar op dat moment komt er nog een Buu. Ze vernietigen hem maar er blijven steeds Buu's komen. Op een gegeven moment zijn er een stel Buu's die beginnen te lachen. Vegeta wordt er gek van en begint als een razende in de rondte te schieten. Goku zegt tegen Vegeta dat hij even rustig moet worden en dat doet hij. Er komt dan weer een Buu die een klok na doet en nu wordt Goku er ook gek van en blaast hem op. Dan komt er een veel grotere Buu en die slaat Goku en Vegeta in een of ander slijm en ze lijken te worden opgeslokt. Goku wordt wakker en ontsnapt maar nu moet hij Vegeta nog redden.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?