Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

261: Evil Kid Buu!

Vegeta wordt bijna opgeslokt door Buu, maar Goku gebruikt zijn Instant Transmission en redt Vegeta. Hij vliegt weg maar Buu pakt hem met zijn tentakel bij zijn keel vast en ze vallen neer. Goku vliegt weg maar overal waar hij heen gaat is er wel een Buu. Een van de Buu's begint tegen hem te praten. Goku let even niet op en dan wordt hij omver getrapt door de benen van Buu.

De oude Supreme Kai en Shibito balen ervan dat ze niet kunnen zien wat er binnen in het lichaam van Buu gebeurt.

Goku verschuilt zich voor Buu maar dan verschijnt er weer een andere Buu voor zijn neus. Goku begint energiestralen op Buu af te schieten. De stralen komen in de buurt van de cocon van Fat Buu en een van de Buu's offert zich daarvoor op. Vegeta zag dat en denkt dat er iets gebeurt als hij de cocon met Fat Buu erin weghaalt. Hij staat bij de cocon en zegt tegen Buu dat hij eens moet kijken. Buu ziet wat Vegeta van plan is en probeert hem tegen te houden, maar Vegeta trekt de cocon al los. De normale Buu begint te gillen. Vegeta roept naar Goku dat ze de cocons moeten pakken en weg moet gaan nu het nog kan. Ze pakken de cocons en vliegen weg. Vegeta en Goku komen in een ruimte terecht waar het erg heet is en ze vragen zich af waar ze zijn. Door de warmte wordt Goku moe en laat hij de cocon van Gohan vallen, maar kan hem op tijd weer vangen. Wel komt hij daardoor met zijn achterste op het hete gedeelte terecht maar dat maakt hem niet zoveel uit. Vegeta zegt tegen Goku dat hij een keer op moet letten en op dat moment schiet er een straal omhoog. Ze zien het en als de straal weg is gaan ze het gat in waar de straal naartoe ging. Dan herinnert Goku zich dat als Buu boos wordt hij stoom uit zijn hoofd blaast en dat ze nu dus in een van zijn zweetgaten zitten. Goku zegt tegen Vegeta dat hij de cocons even vast moet houden en op het moment dat er weer stoom naar boven komt vuurt Goku een Kamehameha af en houdt het tegen. Ondertussen kijkt Vegeta of het zweetgat al helemaal open is en als het open is vluchten ze naar buiten.

Als ze eindelijk uit Buu zijn, zijn ze weer op normale grote en ook Goten, Gohan, Trunks en Piccolo zijn weer normaal maar nog niet bij bewustzijn. Goku zegt dat ze Goten, Gohan, Trunks en Piccolo beter ergens neer kunnen leggen op een veilige plek. Dan zien ze Buu en ze zien dat hij twee keer zo groot is als voorheen en dat zijn spieren veel groter zijn geworden. Na veel zweten van Buu is hij veranderd naar Kid Buu.

De oude Supreme Kai en Shibito zien het en Shibito zegt dat Buu terug is veranderd naar zijn oorspronkelijke vorm.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?