Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

262: End of Earth

Buu staat op een bergtop. Goku en Vegeta zien hem staan en weten niet of hij nou sterker of zwakker is geworden. Goku zegt dat ze eerst maar de jongens ergens moeten neerleggen en dat doen ze.

De oude Supreme Kai vraagt waarom Shibito zo bezorgd is en Shibito zegt dat Buu nu in zijn allersterkste vorm is. Shibito begint het verhaal te vertellen.

Een paar honderd jaren geleden was het een vredige tijd en iedereen maakte plezier. Totdat Bibidi en Buu kwamen. De Kai's konden zich niet voorbereiden op hun komst. Bibidi beval Buu om iedereen te vermoorden en alles te verwoesten en dat deed hij. Bibidi was erg blij met Buu maar op een gegeven moment begon Buu zich tegen hem te keren en luisterde niet meer naar hem. De Kai's probeerde het tegen Buu op te nemen. Het eerste slachtoffer was de West Supreme Kai. Het volgende slachtoffer was de North Supreme Kai. Daarna volgde de South Supreme Kai. Hij was de sterkste en slimste van alle Supreme Kai's en werd uiteindelijk geabsorbeerd door Buu.

Shibito gaat verder met zijn verhaal. Het volgende slachtoffer van Buu was hijzelf. Buu vuurde een energiestraal op hem af maar die werd gestopt door Daio Kai. Maar Daio Kai werd uiteindelijk ook geabsorbeerd door Buu en zo is Buu Fat Buu geworden. Bibidi kon zijn ogen niet geloven en merkte al gauw dat Buu niet meer wilde vechten maar liever wilde eten.

Shibito vertelt dat Daio Kai niet alleen hem gered heeft maar ook het hele universum. Omdat Daio Kai zo aardig en onschuldig was, werd Buu dat ook doordat hij hem had geabsorbeerd.

Op aarde komt Kid Buu eindelijk in beweging en is op zoek naar Goku en Vegeta. Buu begint te gillen en de aarde begint te schudden. Het begint te onweren en het water wordt woest. Uiteindelijk stopt hij met gillen en vuurt een sterke energiebal op de aarde af. Goku en Vegeta zien het en Vegeta stoot de bal weg met zijn eigen energie. Buu heeft Vegeta en Goku eindelijk gevonden en Vegeta wordt boos op hem. Vegeta zegt dat hij eerst met hen moet vechten voordat hij de aarde vernietigt. Buu draait zich om en begint te lachen. Hij begint een enorme energiebal te maken. Goku ziet het en kan het niet geloven. Hij zegt dat die bal veel te veel energie heeft en dat hij daarmee de aarde wel tien keer kan opblazen.

De oude Supreme Kai ziet wat er gebeurt en zegt tegen Shibito dat hij zijn oorbellen direct naar Goku en Vegeta moet brengen en hij doet het.

Buu is nog bezig met zijn energiebal. Goku zegt dat hij het niet moet doen en vraagt waarom hij het doet. Buu begint te lachen. Buu gooit uiteindelijk de bal weg en Goku en Vegeta kunnen hun ogen niet geloven. Goku ziet Piccolo en de jongens liggen en zegt tegen Vegeta dat ze ze moeten pakken en weg kunnen komen met zijn Instant Transmission. Dan ziet Goku Hercule en Dende en besluit eerst om die twee op te pakken, waardoor hij echter geen tijd meer heeft om bij Goten, Trunks, Piccolo en Gohan te komen. De bal komt steeds dichterbij. Dan verschijnt Shibito voor hen en pakt Goku's hand vast. Goku pakt Vegeta vast en ze flitsen weg.

De bal laat de aarde volledig ontploffen. Zelfs op Namek zien ze wat er is gebeurt. Ook in Other World merkt King Kai wat er gebeurt.

De oude Supreme Kai zit te wachten op Shibito. Dan voelt hij dat ze eraan komen. Goku valt op de grond en baalt enorm dat hij Gohan, Goten, Trunks en Piccolo in de steek heeft gelaten. Nu wordt Vegeta boos op Goku omdat hij zijn eigen zoons heeft laten stikken en alleen Dende en die idioot van een Hercule heeft gered. Vegeta kan nog steeds niet geloven dat Buu de aarde heeft opgeblazen. Ook Goku heeft het er moeilijk mee.

Op de plaats waar de aarde voorheen was begint Buu zich weer te herstellen.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?