Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

263: True Saiyans Fight Alone

Alle kleine stukjes van Buu komen bij elkaar en vormen een bal. In de glazen bol van de oude Supreme Kai zien ze dat de aarde volledig weg is. Goku vraagt hoe het met de jongens gaat. De oude Supreme Kai zegt dat ze verdwenen zijn net als de aarde en Goku wordt boos.

Hercule heeft het gehoord en denkt dat ze een grapje maken. Dende legt hem uit wat er gebeurd is en waar ze nu zijn en wie die mensen zijn. Hercule heeft een vraag en vraagt als ze zo krachtig zijn waarom ze Buu dan niet hebben vermoord. Dan komt Hercule alweer met een domme opmerking en zegt dat alles een droom is. Hij zegt dat hij alles gewoon heeft gedroomd en hij rent weg. Hij komt bij een rots aan en zegt dat het zijn droom is en hij alles kan doen. Hij neemt een aanloopje en springt van de rots af en denkt dat hij kan vliegen maar hij merkt al gauw dat dat niet zo is en vraagt zich af waarom hij zoveel pijn kan hebben in een droom.

Vegeta wordt enorm boos op Goku omdat hij zo'n idioot als Hercule heeft gered en niet de jongens. Ze kunnen ze niet meer terugwensen omdat de Dragon Balls ook op aarde waren en de aarde vernietigd is.

Dan kijkt Shibito in de glazen bol en ziet dat Buu zich weer aan het herstellen is. Hij vraagt zich af hoe dat zo snel kan na zo'n enorme knal.

Buu is weer heel en is op zoek naar Goku en Vegeta. Hij zoekt naar een planeet met een hoog power level. Als hij er een gevonden heeft gebruikt hij Instant Transmission om er heen te gaan. Al gauw merkt hij dat Goku en Vegeta daar niet zijn en blaast die planeet op. Al gauw volgen er andere planeten. En steeds na elke explosie wordt Buu gewoon weer heel.

Iedereen ziet het en de oude Supreme Kai zegt tegen Goku en Vegeta dat hij vast op zoek naar hen is. Goku merkt op dat Buu met Instant Transmission een heel zonnestelsel kan wegvagen in minder dan een uur. Dan komt Dende met het idee dat zijn broers op Namek altijd nog Dragon Balls kunnen maken. Vegeta vindt het een hartstikke goed idee, maar Goku zegt dat hij New Namek niet kan voelen omdat het te ver weg is en dus ook niet kan bereiken met Instant Transmission. Dan komt Shibito erbij en zegt dat hij overal heen kan waar hij maar wil met Instant Transmission. Maar dan komt de oude Supreme Kai erbij en vindt het niet goed dat de Dragon Balls op zijn planeet komen en dus gaat het plan niet door. Dan komt Goku ertussen en zegt dat hij iets te streng is en dat anders het afspraakje met de vrouw op aarde niet doorgaat. Vegeta wordt boos en vraagt aan Goku of hij het toevallig over Bulma had. Goku zegt niks maar Vegeta heeft hem al door en wordt razend. Shibito komt ertussen en zegt dat Buu weer een andere wereld heeft opgeblazen.

Buu voelt weer hoge power levels en flitst naar de plek waar het vandaan komt.

In Other World zijn Krillin en Yamcha druk aan het vechten. Ze raken een toren en die valt om. Maar op dat moment wordt hij tegengehouden door Buu. Yamcha en Krillin zien dat het Buu is en worden bang. Buu kijkt naar alle vechters en kijkt of Goku en Vegeta ertussen zitten. Krillin vraagt zich af hoe hij in Other World komt want hij is niet dood.

Goku ziet in de glazen bol dat Buu in Other World is aangekomen. Hij wordt boos. Vegeta zegt dat het tijd is dat ze hem moeten pakken. De oude Supreme Kai zegt tegen Shibito dat hij hen zijn oorbellen moet geven zodat ze kunnen fuseren. Shibito gooit de oorbellen naar Goku en Vegeta. Goku zegt dat hij ze niet wil gebruiken omdat hij ze niet nodig heeft. Shibito en de oude Supreme Kai denken dat hij gek geworden is. Vegeta maakt dan zijn oorbel kapot en Goku doet hetzelfde. Shibito vraagt hoe ze Buu dan willen verslaan.

In Other World laat Buu de toren los en die valt om. Alles vechters staan naast elkaar en kijken naar Buu. Krillin merkt op dat hij anders is dan voorheen. Yamcha wil niet weer een chocolaatje worden. Olibu en Pikkon lopen naar Buu toe en vragen aan hem of hij met hen wil trainen. Ze maken een aantal opmerkingen en Buu wordt boos. Hij laadt zich op en het begint flink te waaien. Als Buu stopt met gillen vallen Pikkon en Olibu hem aan maar hij ontwijkt alles. Pikkon gooit een energiebal naar Buu die daardoor een gat in zijn buik krijgt maar hij heelt zichzelf al snel en gooit een energiebal terug. Krillin wordt het zat en valt aan. Hij gooit een Destructo Disc op Buu af en snijdt hem doormidden, maar Buu maakt zichzelf al gauw weer heel, gaat in de tegenaanval en slaat Krillin op de grond. Buu is het zat en wil de planeet opblazen.

Goku ziet het en wil erheen flitsen, maar Vegeta houdt hem tegen en zegt dat ze hem moeten roepen omdat hij achter hen aanzit. Goku vraagt hoe ze hem dan moeten roepen en Vegeta zegt dat ze alleen maar hun power level hoeven te verhogen en ze beginnen.

Buu maakt een bal en begint te lachen. Yamcha en Krillin gooien een energiebal op de bal van Buu af maar het heeft geen effect, de bal wordt er alleen maar groter door.

Goku en Vegeta verhogen nog steeds hun power level en al gauw voelt Buu het en laat de bal verdwijnen. Hij zoekt de planeet van Goku en Vegeta en gebruikt Instant Transmission om erheen te gaan. Goku en Vegeta zien hem aankomen en bereiden zich voor om te vechten.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?