Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

264: Battle for the Universe Begins

Buu is aangekomen op de planeet van de Kai's en Goku en Vegeta zijn klaar om te vechten. Buu begint te lachen en de oude Supreme Kai, Shibito en Dende worden bang. Goku zegt tegen ze dat ze nu weg moeten gaan. De oude Supreme Kai wordt boos maar is het uiteindelijk toch met ze eens. Goku bedankt hem. Shibito zegt tegen Dende en de oude Supreme Kai dat ze hem vast moeten houden. Dat doen ze en ze flitsen weg.

Ze komen aan op een andere planeet en Dende vraagt zich af waar ze zijn. Shibito zegt dat hij hen naar een planeet ver van die van de Kai's heeft getransporteerd. De oude Supreme Kai begint meteen alweer te zeuren dat het gras te hoog is, maar hij houdt al gauw op en zet zijn glazen bol op een boomstronk. De oude Supreme Kai snapt niet waarom Vegeta en Goku de oorbellen moesten vernietigen maar hij denkt dat ze de fusiedans gaan doen.

Goku en Vegeta zijn aan het bedenken hoe ze met Buu gaan vechten. Goku zegt dat ze het maar gewoon op de oude manier moeten doen en dus één tegen één. Vegeta is het ermee eens, maar nu moeten ze nog besluiten wie er eerst vecht. Goku en Vegeta beginnen met het steen-papier-schaar spel en uiteindelijk wint Goku doordat Vegeta schaar koos en hij steen. Vegeta baalt en is weer terug in zijn gewone vorm.

De oude Supreme Kai ziet het en ziet ook dat het niet de fusiedans is die ze doen. Hij merkt al gauw dat Goku een één tegen één gevecht met Buu aangaat en hij wordt kwaad.

Goku begint zijn benen te strekken en maakt zich klaar voor het gevecht. Vegeta zegt tegen Goku dat er een kleine kans is dat hijzelf ook nog aan de beurt komt en begint te lachen. Goku zegt dat als hij aan de beurt wil komen, hij papier had moeten kiezen. Vegeta vliegt weg en gaat op een rots staan. Goku is klaar voor het gevecht en roept naar Buu dat hij wil beginnen. Hij blijft naar Buu kijken en ziet dan dat hij slaapt. Goku wordt kwaad en laadt zich op. Buu wordt wakker en begint op zijn borst te trommelen.

Shibito merkt op dat ze vergeten hebben om Hercule en Bee met zich mee te brengen. De oude Supreme Kai heeft al gauw medelijden met Bee.

Buu slaat nog steeds op zijn borst en Goku kijkt toe. Hercule is wakker geworden en merkt dat Buu terug is. Dan merkt hij Bee op en is blij om hem te zien.

In Other World zoekt King Kai Vegeta, Goku en Buu. Hij heeft ze gevonden en vertelt aan Krillin en Yamcha dat ze zich in de wereld van de Kai's bevinden.

Buu is nog steeds bezig met op zijn borst te slaan. Vegeta ziet het en wordt boos. Goku wordt het zat en valt aan. Hij stompt zijn knie in Buu's mond zodat die stopt met schreeuwen, maar als hij weg gaat, gaat Buu gewoon weer door. Goku gooit Buu weg maar hij blijft maar gillen. Goku gooit Buu door een rots heen en hij stopt nu eindelijk met gillen. Hij maakt een energiebal en wil die op Goku afschieten, maar Goku ontwijkt hem en trapt Buu in zijn maag. Goku trapt hem nog een keer en komt dan voor hem terecht. Buu moet lachen maar Goku maakt vlak voor zijn neus een energiebal en schiet die op Buu af. Goku schiet hem weg en de energiebal wordt steeds groter.

Krillin en Yamcha hebben het gezien en denken dat Buu dood is.

Ook de oude Supreme Kai, Shibito en Dende hebben het gezien. Dende vraagt of Buu echt dood is maar Shibito zegt dat het nog lang niet zo ver is.

Al gauw is Buu weer heel en begint te lachen. Goku wordt hem zat en valt weer aan. Buu valt ook aan en deelt eindelijk een rake klap uit. Hij maakt een energiebal maar Goku maakt er ook een en ze vuren ze op elkaar af. Goku landt op de grond maar Buu komt alweer aanvliegen. Hij slaat Goku maar die slaat terug. Buu begint te schoppen maar Goku stopt alles. Dan wil Buu nog een keer hard schoppen maar Goku ontwijkt hem en schopt zelf terug. Er begint een gevecht met veel energieballen. Dan staan ze weer tegenover elkaar en Buu begint in de grond te trappen. Daardoor komt zijn voet bij Goku terecht maar die ziet het op tijd en ontwijkt alles. Dan trapt Buu weer maar Goku trapt zijn voet terug. Dan pakt Buu Goku vast en slingert hem in de rondte en gooit hem na lang slingeren in een rots. De rots barst in tweeŽn en Buu gaat erop staan. Buu begint weer op zijn borst te trommelen. Vegeta kijkt verbaasd naar de rots. Dan begint de rots uit elkaar te scheuren. Buu merkt het en stopt weer met trommelen. Goku duwt de twee rotsblokken uit elkaar en vernietigt ze.

Buu is boos en vliegt naar boven. Dan vliegt hij naar beneden en valt Goku aan zodat er een enorme krater ontstaat en stukken land beginnen te verschuiven. Goku en Buu staan weer tegenover elkaar en Buu begint te lachen. Buu maakt weer een enorme energiebal. Goku wil de bal laten ontploffen door er een klein energieballetje van hemzelf in te gooien maar het haalt niks uit. Buu vindt de bal groot genoeg en gooit hem op Goku af. Goku weet niet wat hij moet doen en probeert de bal tegen te houden. Het lukt hem en hij gooit de bal de lucht in. De bal gaat omhoog, vliegt een rondje om de planeet en valt daarna weer boven Goku naar beneden. Goku ziet hem en ontwijkt hem. De bal gaat dwars door de planeet heen. De lucht wordt rood en Buu begint te lachen. Daarna wordt alles weer helder en begint het te onweren. Het onweer laat de grond in tweeŽn splitsen. De grond begint te schudden en er brokkelen grote stukken van het land af. Buu blijft maar lachen. Al gauw ontstaan er grote kraters in het landschap van de voorheen zo mooie planeet.

Dende, Shibito en de oude Supreme Kai zien het gevecht. Shibito valt bijna flauw omdat zijn mooie planeet verwoest wordt. Dende wil niet meer kijken omdat hij dan Goku ziet lijden. De oude Supreme Kai zegt tegen hem dat hij nog niet mag gaan denken dat Goku gaat verliezen omdat hij nog steeds lacht en nu ziet Dende het ook.

Goku zoekt Buu's zwakte punt en hij baalt enorm omdat Buu nu twee keer zo sterk is als voorheen. Buu blijft maar lachen. Goku wordt boos en transformeert naar Super Saiyan 3. Vegeta ziet het en denkt dat Goku eindelijk in de stemming is om te vechten. Goku zegt tegen Buu dat hij eraan gaat en Buu begint even te lachen.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?