Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

265: Vegeta's Respect

Goku staat nog steeds als Super Saiyan 3 op een rots. Buu begint weer te lachen. Hij stopt met lachen en kijkt naar Goku en verdwijnt. Hij valt aan en duwt Goku weg. Maar Goku valt terug aan en ze botsen tegen elkaar. Vegeta kijkt zwijgend toe. Goku slaat er flink op los maar dan pakt Buu Goku met zijn tentakel vast en begint terug te slaan. Hij wil weer aanvallen maar Goku stopt hem met een energiestraal en blaast hem in honderden stukjes. De stukjes komen weer bij elkaar en vormen weer Buu. Alleen deze keer doen ze het fout en komt het hoofd van Buu tussen zijn benen terecht. Goku maakt er een opmerking over en Buu doet zijn hoofd weer op de normale plaats. Buu hangt op z'n kop en valt dan aan. Goku heeft het even niet in de gaten en krijgt een stel rake klappen. Goku slaat terug en ze gaan nu gelijk op.

Iedereen in Other World volgt het gevecht en juicht voor Goku.

Ook in de wereld van de eeuwige verliezers zien ze het gevecht. Een van de bewakers merkt op dat het Goku is en dan ziet de rest het ook. Frieza wordt kwaad en weet zeker dat hij Goku had kunnen verslaan als hij zijn benen nog had gehad in hun gevecht. Iedereen vraagt zich af met wie Goku vecht en dan begint er iemand te lachen. Ze kijken om en zien dat het Babidi is. Hij vertelt dat hij Buu gemaakt en getraind heeft. Iedereen is erg verbaasd en Babidi gaat weg. Babidi gaat achter een rots zitten en is kwaad op Buu omdat hij hem vermoord heeft en hij begint voor Goku te juichen.

Shibito, Dende en de oude Supreme Kai zien het ook. De oude Supreme Kai begint dan te juichen voor Goku.

Buu valt Goku weer aan maar die ontwijkt de aanval. Hij vliegt op Buu af en slaat hem naar beneden. Buu maakt snel een bal van zichzelf en vliegt terug richting Goku en hij raakt hem. Buu valt weer terug naar beneden en valt Goku daarna weer aan maar deze keer ontwijkt Goku hem. Dan valt Buu weer aan maar Goku blijft hem ontwijken. Uiteindelijk laat hij Buu in de grond vallen en de grond begint te schudden.

Er is een grote krater ontstaan en Goku vliegt er voorzichtig heen, op zoek naar Buu. De grond begint weer te schudden en Goku doet een stapje naar achteren maar overal waar hij staat begint de grond te schudden. Goku denkt dat hij overal onder de grond zit en toch een keer boven moet komen. Op dat moment komt Buu omhoog geschoten en duwt Goku omver zodat die onder een berg stenen terechtkomt. Hij merkt op dat hij niet lang meer Super Saiyan 3 kan blijven. Goku staat op en kijkt naar Buu, die alweer helemaal dubbel ligt van het lachen.

Vegeta ziet Buu en merkt dat zijn kracht veel te groot is.

Buu blijft maar lachen maar stopt opeens en valt weer aan. Buu vliegt op Goku af. Goku weet dat het niet de tijd is om energie te verspillen maar hij maakt toch maar een Kamehameha. De gigantische energiestraal gaat richting Buu die hem niet meer tegen kan houden. Goku stopt met vuren en valt neer.

Ook in Other World zien ze dat Goku erg uitgeput is en het niet lang meer volhoudt.

Goku komt even op adem maar merkt dan dat Buu zich alweer aan het herstellen is. Alle kleine stukjes van Buu worden kleine Buu's en beginnen te lachen.

Hercule wordt wakker gelikt door Bee en denkt dat hij wakker is. Maar dan ziet hij de vele Buu's en zegt dat zelfs zijn nachtmerries niet zo bizar zijn.

De Buu's beginnen allemaal een energiestraal op Goku af te vuren. Goku kan zichzelf verdedigen. Dan stoppen de Buu's en Goku wil zichzelf opladen, maar transformeert dan terug naar zijn gewone vorm en valt neer. Vegeta ziet het en schrikt. Hij wordt Super Saiyan en vliegt naar Goku toe. Vegeta staat naast Goku en zegt dat hij het overneemt. Goku vindt het wel goed want hij kan zich amper bewegen. De Buu's lachen nog steeds en Vegeta wordt ze zat. Hij laadt zich op en vliegt naar de Buu's toe. Ze vallen hem tegelijk aan maar Vegeta stoot ze af. Hij begint wild om zich heen te schieten met energiestralen. Veel van de Buu's worden vernietigd maar ze komen weer bij elkaar en worden weer een grote Buu. Buu is weer heel en begint te lachen. Buu valt Vegeta aan en hij krijgt een stel rake klappen. Dan flitst Vegeta weg. Buu begint raar te dansen en Vegeta wordt hem zat. Vegeta valt aan maar trapt geen een keer raak. Dan neemt Vegeta wat afstand en schiet de benen van Buu eraf. Buu maakt weer een stel nieuwe maar Vegeta schiet ze er weer af. Zo blijft het een aantal keer doorgaan en Vegeta raakt uitgeput. Buu trapt hem een rots in en Buu vliegt erheen. Vegeta denkt dat hij geen partij voor hem is en dat hij veel te sterk is. Buu gaat een stukje achteruit en wil een energiebal afvuren op Vegeta, maar dan komt Goku ertussen en duwt Buu met zijn hoofd weg. Goku zegt tegen Vegeta dat hij het weer overneemt en wordt Super Saiyan. Hij vliegt naar Buu toe en wordt Super Saiyan 2. Hij gilt dan even en verandert naar Super Saiyan 3. Goku valt aan en duwt Buu weg.

Vegeta kijkt toe en snapt niet hoe Goku nog zoveel energie kan hebben en hoe hij het uithoudt. Dan denkt Vegeta terug aan alle gevechten met Goku en merkt op dat hij bijna altijd wel sterker was. Eerst het gevecht in de Saiyan Saga. Daarna op Namek. Hij denkt terug aan het moment dat hij eindelijk een Super Saiyan werd. Vegeta dacht dat Goku zo sterker was omdat hij zijn vrienden en familie moest beschermen maar toen kwam hij erachter dat dat dus niet zo was en dat hij steeds sterker werd om te kijken hoe ver hij kon gaan. Vegeta snapt niet dat Goku zo sterk kan zijn en op hetzelfde moment zo aardig. Hij kijkt nog eens naar het gevecht en geeft dan toe dat Goku beter is dan hijzelf.

Iedereen volgt het, in Other World, in de wereld van de eeuwige verliezers en Dende, Shibito en de oude Supreme Kai. Ze juichen allemaal voor Goku.

Het gevecht tussen Goku en Buu gaat door.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?