Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

266: Minute of Desperation

Buu en Goku zijn nog in gevecht en Buu ontwijkt alles. Hij staat op een rots en maakt een Kamehameha en vuurt die op Goku af. Goku ziet hem aankomen en probeert hem tegen te houden maar het lukt niet. Buu stopt de Kamehameha en begint te lachen. Dan hoort Buu Goku en kijkt verbaasd. Goku begint met het maken van een Kamehameha. Als hij klaar is vuurt hij hem op Buu af. Buu ziet hem aankomen en slaat de straal weg. Goku ziet het en snapt niet dat Buu een straal met zoveel energie weg kan slaan. Goku is erg verbaasd, maar valt toch weer aan en Buu valt ook aan. Ze slaan precies tegen elkaar aan. Ze blijven elkaar aanvallen maar het gaat gelijk op. Dan pakt Buu Goku's voet en slingert hem in de rondte. Hij laat hem los en Goku komt in een rots terecht. Buu vliegt er op af, maar Goku schiet hem weg met energiestralen. Buu wordt omsingeld door de energieballen en probeert ze tegen te houden. Goku ziet dat hij klem zit en schiet nog een energiestraal op hem af. Uiteindelijk weet Buu vrij te komen en stuurt de energiestralen terug naar Goku. Hij begint te lachen maar merkt dan dat Goku boven hem is. Goku valt aan en slaat Buu naar beneden. Buu valt op de grond en Goku legt een hand op hem en begint met energie op hem te schieten en schiet dwars door de planeet heen.

Shibito ziet het en begint te jammeren dat er nu een gat in zijn planeet zit. De oude Supreme Kai zegt dat hij zijn mond moet houden en Goku moet laten vechten omdat het hele universum in gevaar is.

Goku staat op en begint erg te hijgen. Dan wordt hij bij zijn voet gegrepen door Buu. Buu trekt hem onder de grond en slaat hem op en neer. Goku is erg gewond maar staat toch weer op. Hij zegt tegen Buu dat hij erg sterk is, sterker dan hij had gedacht. Buu maakt een aantal opmerkingen en Goku wordt boos. Ze vallen elkaar weer aan en Goku lijkt dit keer in het voordeel te zijn. Hij gooit Buu tegen een muur en hij valt zelf neer. Het zweet druipt van hem af en dan hoort hij iemand fluiten. De rook trekt weg en hij ziet dat het Buu is. Goku merkt dat zijn aanvallen geen effect meer op Buu hebben. Buu steekt zijn tong uit naar Goku.

Krillin ziet het en zegt dat het pijn moet doen. Yamcha vraagt of Buu Goku aanviel maar Krillin zegt dat Buu lol om Goku heeft omdat zijn aanvallen niet meer werken.

Buu valt weer aan en maakt zichzelf tot een net. Hij zweeft boven Goku, maar Goku schiet hem weg met een Kamehameha. De kleine stukjes van Buu komen weer bij elkaar en ze zijn bezig een grote Buu te vormen. Vegeta verschijnt achter Goku. Goku heeft hem door en zegt dat ze even wisselen. Vegeta zegt dat dat toch geen zin heeft omdat hij weet dat hij geen kans maakt tegen Buu. Hij zegt dat Buu veel sterker is dan hij en dat Goku dat ook weet en hem niet voor de gek moet houden. Vegeta zegt dat hij Super Saiyan 3 is en genoeg kracht moet hebben om Buu te kunnen verslaan. Goku zegt dat hij dat wel heeft maar hij veel energie heeft verbruikt. Goku zegt dat hij wat tijd nodig heeft om weer energie te krijgen. Vegeta vraagt hoeveel tijd. Goku zegt dat een minuut genoeg moet zijn. Vegeta zegt dat in dit gevecht een minuut een eeuwigheid duurt. Ze zien dat Buu weer raar loopt te doen en dat hij de tijd van z'n leven heeft. Vegeta wordt hem zat en zegt tegen Goku dat hij 1 minuut met Buu zal vechten zodat hij weer genoeg energie heeft. Goku zegt dat hij het niet moet doen, omdat hij dan weer dood kan gaan. Vegeta zegt dat het hem niks uitmaakt omdat hij met een minuut misschien wel het hele universum redt. Vegeta zegt dat hij een minuut met Buu zal vechten maar Goku blijft zeggen dat hij het niet moet doen. Maar Vegeta zegt dat hij het toch doet. Goku is het uiteindelijk met hem eens en zegt tegen Vegeta dat hij geen domme dingen moet doen en Buu alleen maar bezig moet houden. Vegeta gaat akkoord en vliegt naar Buu toe.

Vegeta valt Buu aan met een energiestraal en Buu's benen zijn verdwenen. Buu gaat naar beneden en Vegeta blijft maar schieten. Goku ziet dat Vegeta het erg goed doet en zegt dat hij het nog een minuutje moet volhouden. Vegeta blijft schieten, maar merkt niet dat er achter hem een nieuwe Buu ontstaat. Buu is weer heel en valt Vegeta aan. Hij slaat hem naar beneden. Vegeta kan net op tijd stoppen maar raakt wel de grond. Buu landt voor hem en trapt hem weg. Vegeta stopt bijna maar wordt alweer weggetrapt door Buu. Buu trapt hem in de grond en landt zelf ook. Goku ziet het en wordt boos.

Krillin ziet het ook en ziet dat ze er slecht aan toe zijn.

Vegeta probeert weer op te staan maar heeft er veel moeite mee. Buu begint te lachen. Vegeta wordt boos en loopt op Buu af en zegt dat hij weer wil vechten. Buu blijft lachen en Vegeta wordt bozer. Vegeta laadt zich op en valt Buu aan. Hij verschijnt achter hem en deelt eindelijk een stel rake klappen uit. Hij wil weer aanvallen maar Buu is deze keer te snel en trapt hem weg. Uiteindelijk slaat Buu Vegeta weer de grond in. Goku ziet alles en wordt boos.

Ook Dende ziet het en vreest het ergste.

Vegeta ligt tussen een aantal rotsen en Buu landt ervoor. Buu kijkt naar Vegeta en kijkt of hij nog leeft. Dan ziet Buu Goku en wil hem aanvallen, maar Goku is nog niet klaar. Buu loopt richting Goku, maar dan roept Vegeta dat hij nog niet klaar met hem is. Vegeta staat op en wordt boos op Buu. Buu draait zijn hoofd om en Vegeta zegt dat hij bang is en maar weg moet rennen. Buu wordt boos op Vegeta. Buu vliegt naar hem toe en Vegeta doet een Final Flash op hem. Buu ziet het op tijd en maakt een gat in zijn buik zodat de aanval erdoorheen gaat. Vegeta baalt enorm. Buu valt Vegeta weer aan en hij is weerloos. Goku ziet het en zegt dat hij nog even moet volhouden. Vegeta valt neer op de grond. Buu pakt zijn hoofd en blaast hem weg met een energiestraal. Vegeta komt in een krater terecht en ligt helemaal in de kreukels. Buu vindt het helemaal geweldig en begint uitbundig te lachen. Dan vraagt Vegeta aan hem wat hij zo leuk vindt. Buu is erg verbaasd. Goku ziet dat Vegeta nog leeft en weer probeert te vechten. Vegeta komt uit de krater lopen en wordt boos op Buu. Buu snapt er niks van en wordt boos op Vegeta. Vegeta roept dan dat hij de Saiyan Prins is en wordt weer Super Saiyan.

Goku snapt niet waarom hij nog niet genoeg energie heeft en zegt dat hij nog wat langer nodig heeft. Vegeta valt Buu aan maar die stopt alles en schopt Vegeta weer weg. Hij pakt hem vast bij zijn keel en Vegeta snakt naar adem. Vegeta probeert de arm van Buu los te trekken maar het lukt niet. Goku ziet het maar vindt dat hij nog niet genoeg energie heeft om aan te vallen.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?