Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

267: Old Buu Emerges

Goku merkt op dat hij allang genoeg energie zou moeten hebben en snapt niet wat er mis is. Buu houdt Vegeta nog steeds bij zijn keel vast en slingert hem rond. Vegeta probeert los te komen maar het lukt niet. Buu laat Vegeta onder stroom staan en Vegeta wordt het zat. Hij laadt zich op maar op dat moment wikkelt Buu zijn arm volledig om hem heen en begint hem op en neer te slaan in de grond.

Shibito ziet het en loopt weg van de glazen bol. De oude Supreme Kai vraagt waar hij heen gaat. Shibito zegt dat hij Goku en Vegeta gaat helpen. De oude Supreme Kai zegt dat hij het niet moet doen, omdat Buu veel te sterk is. Shibito zegt dat het zijn planeet is en hij niet wil zitten toekijken. Dende zegt dat hij ook meegaat en hij loopt richting Shibito. De oude Supreme Kai probeert hem tegen te houden maar het lukt niet. Dende zegt dat hij geen vechter is maar wel mensen kan helpen. Dende loopt naar Shibito toe en Shibito is hem dankbaar dat hij mee gaat. Als ze weg willen flitsen worden ze tegengehouden door de oude Supreme Kai. Hij zegt dat als ze sterk genoeg waren om Buu bezig te houden dan had hij ze allang erheen gestuurd. Ze kunnen dus beter blijven. Shibito en Dende zijn het ermee eens en blijven.

Buu houdt Vegeta nog steeds bij zijn keel vast. Vegeta heeft hartstikke veel pijn en probeert uit alle macht los te komen maar het wil maar niet lukken. Goku ziet het maar doet niks. Buu laat Vegeta los en slaat hem weg met zijn andere hand. Vegeta ligt op de grond en probeert omhoog te komen. Goku ziet hem en wil erheen vliegen maar Vegeta roept dat hij zijn kracht terug moet krijgen. Op dat moment pakt Buu Vegeta weer bij zijn keel en maakt een energiebal. Goku merkt dat er in de energiebal veel te veel kracht zit en dat Vegeta dat nooit kan overleven. Buu heeft Vegeta nog steeds vast en Vegeta verandert terug naar een gewone Saiyan. Goku wil aanvallen maar dan ziet hij Hercule staan.

Hercule staat achter Buu en zegt dat hij met hem wil vechten. Buu laat de energiebal verdwijnen en laat Vegeta los. Hercule loopt op Buu af en begint rare bekken te trekken. Buu wordt hem zat en vliegt op hem af. Hercule wordt bang en duikt in elkaar en daardoor mist Buu zijn aanval op Hercule. Hercule zegt dat het hem spijt en dat hij het niet zo bedoelde. Hercule rent een eindje weg en duikt weer in elkaar. Buu loopt op hem af maar krijgt opeens last van zijn hoofd. Hercule vraagt zich af wat er aan de hand is. Buu blijft maar gillen en Hercule snapt er niks meer van. Goku kijkt toe en snapt niet wat er met Buu aan de hand is en hij denkt dat hij acteert. Vegeta ziet dat Goku kijkt en zegt dat hij zijn krachten moet verzamelen en dat doet hij. Buu heeft nog steeds last van zijn hoofd en blijft gillen. Dan spuugt Buu iets uit en het valt op de grond en het blijkt de oude Buu te zijn, Fat Buu. Iedereen is verbaasd en ook Hercule ziet zijn oude vriend Fat Buu.

Ook Shibito, de oude Supreme Kai en Dende zien wat er gebeurd is. Shibito en de oude Supreme Kai snappen het niet maar Dende zegt dat Fat Buu bevriend was met Hercule en doordat hij nog in Kid Buu's lichaam zat, hij Hercule niet kon aanvallen.

Hercule rent naar Fat Buu toe en zegt dat hij wakker moet worden. Hercule begint te huilen en zegt tegen Kid Buu dat hij hem gaat vermoorden. Kid Buu loopt op Hercule af en nu wordt Hercule toch wel bang. Hercule kijkt dan weer naar Fat Buu en besluit toch te vechten. Buu loopt dichterbij en Hercule valt aan. Hij begint wild te trappen en te slaan en slaat dan midden in Kid Buu's gezicht. Hercule vraagt of hij het al op geeft, maar dan krijgt hij een vuist in zijn gezicht terug. Het doet enorm pijn en Hercule begint over de grond te rollen. Dan staat hij op en rent weg. Buu begint weer op zijn borst te trommelen. Hercule zegt dat hij hem zal laten gaan maar dan valt Kid Buu aan. Hij vliegt op Hercule af maar die wordt gered door Fat Buu.

Hercule ziet Fat Buu en is enorm blij dat hij nog leeft. Fat Buu wordt kwaad op Kid Buu omdat hij Hercule pijn heeft gedaan.

Vegeta vraagt aan Goku hoe lang het nog gaat duren want hij had allang klaar moeten zijn. Goku weet het en zegt dat er iets mis is. Hij zegt dat hij energie begint te verliezen. Vegeta hoort het en wil het niet geloven.

Kid Buu en Fat Buu vallen elkaar aan maar Kid Buu schopt Fat Buu gelijk al weg. Fat Buu valt opnieuw aan maar Kid Buu pakt hem bij zijn tentakel en gooit hem in de grond. Buu wordt kwaad en begint energiestralen te schieten. Een raakt Kid Buu en die is de helft van zijn lichaam kwijt. Fat Buu begint te lachen maar Kid Buu maakt zichzelf alweer heel. Fat Buu ziet het en wordt boos.

Vegeta staat op en vraagt aan Goku wat hij aan het doen is. Goku zegt dat zijn kracht afneemt en hij verandert terug naar een gewone Saiyan. Vegeta gelooft zijn ogen niet en ook Goku snapt het niet.

Kid Buu valt Fat Buu aan maar die blijft maar met energie schieten. Kid Buu vliegt er dwars doorheen en vliegt door het hoofd van Fat Buu heen. Kid Buu is erg blij. Fat Buu zoekt met zijn handen zijn hoofd en haalt het dan uit zijn lijf.

Goku landt en begint te hijgen.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?