Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

268: Earth Reborn

Kid Buu en Fat Buu staan nog tegenover elkaar, maar verroeren zich niet. Vegeta wordt boos op Goku omdat hij zijn kracht heeft verspild om niks. Goku zegt dat het hem spijt en zegt dat Super Saiyan 3 blijkbaar te zwaar is als je levend bent. Fat Buu en Kid Buu vallen elkaar aan. Kid Buu slaat Fat Buu in de grond. Hij pakt hem vast en slaat hem heen en weer. Kid Buu knijpt Fat Buu's keel dicht. Hercule ziet het en wordt boos, hij begint tegen Kid Buu te trappen en te slaan maar het heeft geen enkel effect. Kid Buu wordt het zat en slaat Hercule weg met zijn tentakel. Fat Buu ziet het, weet zich los te wurmen en wil Kid Buu in een chocolaatje veranderen, maar hij ontwijkt de straal. Hij komt achter Fat Buu terecht en blaast het hoofd van Fat Buu weg, maar Buu maakt een nieuwe. Fat Buu wordt boos, blaast weer stoom uit en valt aan, maar Kid Buu ontwijkt alles.

Goku ziet dat ze er slecht voor staan en dat Fat Buu het niet lang meer volhoudt. Vegeta ziet het en roept dan Dende en Shibito. Hij zegt dat als ze hem horen ze moeten antwoorden. Dende zegt dat hij hem hoort. Vegeta zegt dat ze naar New Namek moeten gaan en alle Dragon Balls moeten verzamelen. Dende denkt dat Vegeta een plan heeft en gaat akkoord. Uiteindelijk gaat ook de oude Supreme Kai akkoord en ze gaan naar New Namek.

Vegeta merkt dat ze weg zijn. Goku vraagt wat hij van plan is en dat het nog veel te vroeg is om de Dragon Balls te verzamelen. Vegeta vraagt aan Goku hoe vaak hij de aarde heeft gered. Goku moet nadenken maar weet het niet meer. Vegeta zegt dat de aardbewoners zelf ook maar een beetje verantwoordelijkheid moeten hebben.

Dende, Shibito en de oude Supreme Kai komen aan op New Namek. Dende is hartstikke blij dat hij op Namek is. Een oude Namek roept Dende. Dende hoort het en rent op de Nameks af. Dende zegt tegen de oude Namek dat hij blij is om hem te zien. De oude Supreme Kai onderbreekt hun gesprek en zegt dat ze haast hebben. Dende snapt het en vraagt aan de oude Namek of ze de Dragon Balls willen verzamelen. De oude Namek zegt dat ze dus de Dragon Balls nodig hebben en het wordt stil. Dende vraagt of er wat mis is met de Dragon Balls en dan steken enkele Nameks hun armen omhoog met in hun handen een Dragon Ball. Dende ziet het en is hartstikke blij. De oude Namek zegt dat ze precies weten wat er aan de hand is en dat ze graag willen helpen. Dende maakt contact met Vegeta. Hij zegt dat alle zeven Dragon Balls bij elkaar zijn. Vegeta hoort het en zegt dat ze Porunga op moeten roepen omdat hij twee wensen heeft om te vervullen. Hij zegt dat hij als eerste wens de aarde terug wil wensen zoals die was. En dat hij als tweede wens alle mensen die hij heeft vermoord in het stadion terug wil wensen. Dende snapt het maar zegt dat ze dan al twee wensen hebben gebruikt. Goku zegt tegen hem dat Vegeta een plan heeft en de wensen dus vervuld moeten worden. Dende snapt het maar dan merkt hij op dat de mensen in het stadion niet terug gewenst kunnen worden omdat ze al een keer eerder teruggewenst zijn. Vegeta hoort het en wordt kwaad. Goku zegt dat Dende gelijk heeft. Dende vraagt zich af wat ze kunnen doen. De oude Namek begint te lachen en zegt dat hij Porunga een power-up heeft gegeven en hij nu de mensen wel terug kan wensen. Dende is hartstikke blij.

Kid Buu en Fat Buu vechten nog steeds en Kid Buu is sterker.

Dende zegt tegen Vegeta dat het in orde komt en ze roepen de draak op. De ballen beginnen te gloeien en Porunga komt tevoorschijn. Shibito en de oude Supreme Kai schrikken omdat hij zo groot is. De oude Namek zegt tegen Dende dat hij de wensen moet uitspreken en vraagt of hij de Namekse taal nog wel kent. Dende zegt van wel en bedenkt hoe hij de wensen zal zeggen. Dende weet het en spreekt de wens uit. Ze wachten allemaal af en dan zegt Porunga dat die wens makkelijk is en de aarde komt weer terug. Shibito kijkt in de bal en ziet dat de aarde echt terug is en kan het haast niet geloven. Porunga zegt dat hij hun tweede wens zal vervullen en Dende zegt dat hij alle mensen terug moet brengen behalve de hele slechte. Porunga zegt dat ze even moeten wachten omdat het een hele moeilijke wens is.

Kid Buu heeft zich om Fat Buu heen gewikkeld. Hercule probeert hem los te krijgen maar het lukt niet. Hercule wordt boos en bijt in Kid Buu's tentakel. Kid Buu laat Fat Buu los en schopt Hercule weg. Fat Buu ziet het en valt aan maar Kid Buu trapt hem weg. Fat Buu komt onder een berg stenen terecht. Kid Buu maakt een bal en zodra Fat Buu tevoorschijn komt vuurt hij de bal op hem af. Buu wordt aangevallen door de bal en kan hem moeilijk ontwijken.

Goku en Vegeta zien het gevecht. Vegeta vraagt aan Dende of de wensen al vervuld zijn. Ze horen hem niet en dan schreeuwt Vegeta dezelfde vraag nog eens. De oude Supreme Kai zegt dat Porunga bezig is en dan verdwijnt de cirkel boven het hoofd van de oude Supreme Kai en Porunga zegt dat de wens vervuld is. Dende roept het naar Vegeta. Vegeta snapt het en Goku vraagt wat hij van plan is. Dan ziet hij dat ook de cirkel boven Vegeta's hoofd verdwenen is en schrikt. Vegeta snapt er niks van maar Goku zegt dat Porunga hem toch niet zo slecht vond.

Ook op aarde kan niemand zijn ogen geloven en vragen zich af waarom ze niet meer aangevallen worden door Buu. Ook Gohan, Piccolo, Goten en Trunks zijn weer levend. Op Dende's Lookout is ook iedereen terug en niemand snapt er wat van.

Goku denkt dat hij weet wat Vegeta's plan is. Hij denkt dat hij Gohan en Gotenks tegen Buu wil laten vechten. Maar Vegeta zegt dat hij Goku een Spirit Bomb wil laten maken. Goku schrikt en kan het niet geloven.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?