Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

269: Call to Action

Op aarde kan niemand geloven dat ze weer leven. Iedereen denkt dat het een droom is. Gohan, Piccolo, Goten en Trunks snappen er ook niet echt veel van. Goten merkt op dat Buu er niet meer is, en Trunks merkt op dat Hercule er niet meer is, daardoor denkt Trunks dat Hercule Buu heeft vermoord maar beseft al gauw dat dat niet mogelijk is. Op Dende's Lookout vertellen Yamcha en Krillin dat ze in Other World aan het trainen waren. Dabura is nog steeds in de hemel in vindt het geweldig dat iedereen weer levend is en in vrede verder kan leven. Goku zegt tegen Vegeta dat hij het een heel goed idee van hem vond om een Spirit Bomb te maken.

Kid Buu en Fat Buu vechten nog steeds en Kid Buu schijnt te winnen. Kid Buu trapt Fat Buu op de grond. Als Fat Buu opstaat wil hij Kid Buu weer in een snoepje veranderen maar die ontwijkt de straal.

Goku zegt tegen Vegeta dat hij denkt dat de Spirit Bomb niet zal werken. Vegeta zegt dat het tijd is dat de aardbewoners ook wat verantwoordelijkheid krijgen over hun planeet. Hij zegt dat ze van elke aardbewoner energie moeten krijgen voor de Spirit Bomb.

Op New Namek vraagt Dende aan Vegeta wat zijn derde wens is. Vegeta zegt dat hij er geen een meer heeft en dat hij zelf maar wat moet bedenken om te wensen. Vegeta zegt tegen Shibito dat hij tegen alle mensen van de aarde wil praten en dat ze een manier moeten bedenken hoe dat moet. Shibito zegt dat Babidi magie gebruikte. Shibito zegt dat het niet mogelijk is. Dan horen Vegeta en Goku de stem van King Kai. Hij zegt dat hij hen wel zal helpen. Hij zegt tegen Vegeta dat hij via hem tegen de aardbewoners kan praten en dat doet hij.

Op aarde horen de mensen het maar snappen niet waar het vandaan komt en wie het is. Vegeta zegt dat ze hun handen omhoog moeten houden en hun energie moeten geven zodat ze Buu kunnen vermoorden. Hercule komt aanlopen en snapt er niks van maar Goku zegt dat hij stil moet zijn omdat Vegeta tegen alle mensen van aarde praat. Ook op Dende's Lookout horen ze het en Bulma kan niet geloven dat ze Vegeta's stem hoort. Iedereen op aarde luistert aandachtig maar niemand houdt zijn handen in de lucht.

Als Vegeta klaar is zegt hij tegen Goku dat hij maar moet beginnen en Goku vliegt de lucht in. Hij houdt zijn handen omhoog en zegt tegen iedereen dat ze hem hun energie moeten geven. Gohan, Piccolo, Goten en Trunks horen het en geven allemaal hun energie. De energie begint een bal in de lucht boven Goku's handen te vormen. Goku is erg verrast en vindt dat de bal al best groot is en dat door alleen hun energie. Vegeta ziet het maar vind dat de bal groter moet worden.

Op Dende's Lookout hebben ze alles gehoord en houden hun handen omhoog. Goku merkt het en vindt dat het erg goed gaat. King Kai merkt op dat als alle mensen hun energie hadden gegeven, de bal al veel groter zou moeten zijn.

Shibito, Dende en de oude Supreme Kai zien het ook en snappen niet waarom de bal niet groter wordt. De oude Namek loopt naar Porunga en vraagt of hij echt alle mensen weer tot leven heeft gewekt. Porunga zegt dat hij dat heeft gedaan en vraagt nog steeds om een derde wens.

Kid Buu en Fat Buu zijn nog in gevecht en het gaat gelijk op. Dan schiet Kid Buu een enorme bal op Fat Buu af. Het begint erg te waaien en Goku weet met moeite de Spirit Bomb bij zich te houden. Vegeta ziet dat het er slecht uit ziet voor Fat Buu en vraagt zich af of ze wel genoeg tijd hebben. Kid Buu landt in de krater en er komen vier wormen omhoog die zich tot vier Fat Buu's vormen en ze vallen Kid Buu aan.

Goku zegt tegen Vegeta dat de bal niet meer groter is geworden na de energie van Bulma en de rest. Vegeta snapt het niet. Dan hoort hij de stemmen van enkele aardbewoners die zich afvragen waarom ze hun handen omhoog zouden houden. Vegeta wordt boos. Op aarde gelooft niemand in Vegeta en gaan ze door met hun dagelijks leven. Vegeta wordt hartstikke boos en snapt niet waarom ze hem niet willen helpen. Goku merkt dat de bal nog steeds niet groot genoeg is om Buu te kunnen verslaan.

De vier Fat Buu's vechten nog steeds tegen Kid Buu maar dan ontsnapt Kid Buu en vechten de vier Fat Buu's dus tegen elkaar en raken in de knoop. Kid Buu schiet een energiestraal op ze af. Er is nog maar een Fat Buu en die begint ook energiestralen af te schieten, maar Kid Buu stopt ze allemaal en trapt Fat Buu de grond in.

Hercule ziet het en smeekt Vegeta om Fat Buu te helpen. Vegeta wordt boos maar King Kai zegt dat hij het gewoon nog een keer moet proberen en dat doet hij. Hij begint te schreeuwen naar de aardbewoners.

Ook in de wereld van de eeuwige verliezers zien ze het en Frieza begint Vegeta uit te lachen en zegt dat hij pech heeft gehad.

Goku vraagt aan Vegeta waarom er geen energie meer komt. Vegeta zegt dat niemand gelooft wat hij zei. Vegeta begint weer tegen de aardbewoners te praten maar ze horen hem niet eens meer en gaan gewoon door met het dagelijks leven.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?