Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

270: People of Earth Unite

Op Namek kijkt iedereen in de glazen bal naar Goku en allemaal vragen ze zich af waarom de mensen geen energie willen geven. Shibito merkt op dat Vegeta het aardiger aan de mensen moet vragen maar de oude Supreme Kai zegt dat hij daar veel te trots voor is. Dan horen ze dat Vegeta het nog een keer probeert en het klinkt aardiger dan de voorgaande keren. De mensen op aarde willen geen energie geven omdat ze denken dat er een gemeen iemand achter zit. Vegeta hoort het en wordt boos.

Kid Buu en Fat Buu zijn nog steeds in gevecht en Kid Buu is veel sterker. Hij gooit Fat Buu in een rots en pakt hem daarna weer vast. Hij slingert Fat Buu heen en weer en slaat er daarna op los. Vegeta ziet dat Fat Buu geen schijn van kans maakt en het niet lang meer volhoudt. Kid Buu pakt Fat Buu bij zijn tentakel vast, maar laat hem daarna vallen. Fat Buu valt in een krater. Hij is volledig uitgeput en biedt geen weerstand meer. Kid Buu vliegt naar beneden en wil Fat Buu vernietigen. Hercule ziet het, rent naar Kid Buu toe en gooit een steen tegen zijn hoofd. Kid Buu stopt zijn energiebal en draait zich om naar Hercule. Hercule rent weg en dan ziet Kid Buu de Spirit Bomb van Goku. Hij wordt kwaad en wil Goku aanvallen maar Vegeta houdt hem tegen. Kid Buu slaat er op los en Vegeta maakt geen schijn van kans. Goku ziet het en wordt boos. Hij roept naar de mensen dat ze hun energie moeten geven anders is het te laat.

Een aantal mensen op aarde herkent Goku's stem en geeft hem energie. Ook Yajirobe en Korin hebben het gehoord en geven hun energie. Android 17 hoort het ook en besluit ook zijn energie maar te geven. Evenals Tien en Chiaotzu.

Vegeta vecht nog steeds tegen Kid Buu, maar wordt flink afgebeuld. Kid Buu gooit Vegeta op de grond en gaat op hem staan. Kid Buu draait zich om en vliegt naar Goku toe, die ondertussen nog wat energie krijgt. Kid Buu is erg dichtbij, maar word weggeschoten door Vegeta. Kid Buu ziet het, vliegt naar Vegeta toe en schopt hem weg. Goku blijft de aardbewoners smeken om energie te geven.

Gohan snapt niet waarom niemand energie geeft aan Goku. Piccolo zegt dat ze hem niet willen geloven, omdat er zoveel is gebeurd. Ze zijn bang en omdat ze Goku niet kunnen zien, weten ze niet aan wie ze energie geven. Piccolo zegt dat ze zich moeten verspreiden en tegen de mensen moeten zeggen dat ze energie moeten geven. Ze vliegen allemaal een andere kant op. Gohan komt bij een stand aan er roept naar de mensen dat ze hun energie moeten geven, maar niemand luistert naar hem. Trunks en Goten komen op een boerderij aan, maar ook daar luistert er niemand. Piccolo landt in een pretpark, maar iedereen rent gillend weg als ze hem zien.

Vegeta wordt nog steeds in elkaar geslagen door Kid Buu en kan zich niet verweren. Goku smeekt nog een keer om energie te geven, maar het haalt niks uit. Niemand vertrouwt hem. Hercule hoort wat de mensen zeggen over Goku en wordt boos. Hij begint naar de mensen te roepen dat ze energie moeten geven. Op aarde herkennen de mensen de stem van Hercule en geven allemaal energie. Er verschijnen kleine bolletjes energie die steeds groter worden doordat ze bij elkaar komen. Ook Goku merkt dat de mensen hun energie geven, omdat de Spirit Bomb steeds groter wordt. Vegeta ziet dat de bal steeds groter wordt en begint te lachen. Kid Buu pakt Vegeta vast. Er komen steeds meer energiebolletjes en ze worden steeds groter. Vegeta wordt door Kid Buu op de grond geslagen en Goku denkt dat het allemaal voorbij is. Op dat moment wordt de Spirit Bomb gigantisch. Goku is erg blij en klaar om te vuren. Hij roept naar Vegeta dat hij aan de kant moet gaan zodat hij kan vuren.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?