Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

271: Spirit Bomb Triumphant

Kid Buu ziet de Spirit Bomb en begint behoorlijk bang te worden.

Vegeta probeert uit alle macht op te staan maar het wil hem niet lukken. Goku roept naar hem dat hij aan de kant moet gaan maar Vegeta zegt dat het hem niet lukt. Goku wil het niet geloven. Vegeta zegt dat hij de bal gewoon moet gooien en zich geen zorgen moet maken. Kid Buu hoort het gesprek en begint te lachen. Hij loopt naar Vegeta toe en stampt op zijn rug. Vegeta wordt kwaad en zegt tegen Goku dat hij de bal gewoon moet gooien. Kid Buu hoort het en gooit een energiebal naar Goku. Kid Buu blijft vuren en Goku heeft het moeilijk.

Fat Buu komt tevoorschijn. Hercule rent op hem af maar Fat Buu slaat hem weg. Fat Buu loopt op Kid Buu af.

Kid Buu blijft maar op Goku vuren. King Kai ziet het en roept naar Goku dat hij de bal moet gooien. Kid Buu maakt een grote energiebal en gooit die naar Goku. Goku ziet hem aankomen en flitst weg en daarna weer terug. Kid Buu maakt een tweede bal en wil hem naar Goku gooien maar Fat Buu vliegt tegen Kid Buu aan zodat de bal een andere richting op gaat. Fat Buu ligt op Kid Buu om hem tegen te houden en roept naar Hercule dat hij Vegeta moet pakken en weg moet rennen. Hercule doet het en pakt Vegeta vast en begint te rennen. Kid Buu slaat Fat Buu weg en is weer vrij. Hercule roept naar Goku dat hij moet gooien. Goku hoort het en doet het. Kid Buu wordt bang en probeert de Spirit Bomb tegen te houden met zijn eigen energieballen maar het lukt niet. De bal raakt Kid Buu, maar hij houdt hem tegen.

Piccolo vliegt wat rond en zegt telepathisch tegen Gohan, Goten en Trunks dat ze naar de Lookout moeten gaan.

Goku en Kid Buu vechten nog steeds. Goku wordt boos en zet weer kracht tegen de bal.

Op de Lookout zijn Piccolo, Gohan, Goten en Trunks terug. Ze zijn allemaal blij ze te zien. Piccolo merkt op dat het gevecht tussen Goku en Kid Buu nog niet afgelopen is.

Vegeta vraagt aan Goku waarom hij het niet afmaakt. Goku zegt dat hij geen kracht meer heeft. Kid Buu lijkt te winnen!

Iedereen op Namek ziet het gevecht. De oude Supreme Kai merkt op dat het niet goed gaat, omdat Goku geen kracht meer heeft. Hij zegt dat ze nog meer energie aan de Spirit Bomb moeten geven, maar Dende zegt dat ze alles al hebben gegeven.

Kid Buu staat op het punt om te winnen en duwt de Spirit Bomb in de richting van Goku. Vegeta ziet het en roept naar Dende dat hij moet komen om Goku te helen. Dende hoort het en zegt tegen Shibito dat ze moeten gaan. Shibito zegt dat het hem spijt en hem er niet heen kan brengen omdat hij teveel energie heeft gegeven. Dende vertelt het aan Vegeta en Vegeta bedenkt een nieuw plan. Hij zegt tegen Hercule dat hij tegen de aardbewoners moet zeggen dat ze meer energie moeten geven.

King Kai hoort Vegeta's plan en zegt dat hij het niet moet doen omdat de aardbewoners al teveel energie gegeven hebben. Als ze nog meer geven gaan ze dood. Vegeta zegt dat het hem niks uit maakt omdat ze geen andere keus hebben. Hercule zegt dat hij het niet kan doen omdat hij de aardbewoners niet dood kan laten gaan. Dan bedenkt Vegeta zich opeens dat ze nog een wens hebben en zegt het tegen Dende. Dende vraagt aan Porunga of hij Goku's power level weer normaal kan maken. Porunga zegt dat hij dat makkelijk kan doen. Dende zegt de wens in het Nameks en Porunga vervult hem.

Goku is nog steeds in gevecht tegen Kid Buu en geeft het uiteindelijk op omdat hij geen kracht meer over heeft. Dende roept naar Goku dat zijn kracht weer normaal is door Porunga. Goku hoort het en voelt het ook. Hij wordt Super Saiyan en duwt de bal terug in de richting van Kid Buu. Kid Buu ziet de bal aankomen en is niet sterk genoeg meer om hem tegen te houden. Goku denkt nog even terug aan de gevechten met Buu en geeft de Spirit Bomb nog een laatste duwtje en daarmee is Kid Buu vernietigd. Als de Spirit Bomb helemaal verdwenen is, transformeert Goku terug en zegt dat het voorbij is. Ook Vegeta ziet het en valt op de grond. Goku vliegt naar Vegeta toe en zegt dat ze samen best een goed team zijn en ze beginnen samen te lachen.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?