Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

272: Celebrations with Majin Buu

Overal staat iedereen te juichen omdat Kid Buu eindelijk verslagen is. Hercule kan het niet geloven en vraagt aan Goku of Kid Buu eindelijk weg is. Goku zegt niks en lacht. Dat zegt voor Hercule al genoeg en hij begint ook te lachen. Hij roept naar de aardbewoners dat het gevecht voorbij is en dat Kid Buu eindelijk voorgoed weg is. Iedereen op aarde begint te juichen voor Hercule. Bulma en de anderen juichen natuurlijk voor Goku en Vegeta.

Dende, Shibito en de oude Supreme Kai komen bij Goku aan. Dende rent op Goku af om hem te helen maar Goku zegt dat hij Vegeta beter eerst kan helen omdat hij er zwaarder aan toe is. Dende rent naar Vegeta toe en heelt hem.

Hercule pakt Bee op en knuffelt hem. Dan ruikt Bee iets en springt uit Hercule's handen.

Ook Goku wordt door Dende genezen.

Bee loopt door en komt bij Fat Buu aan. Hercule roept naar hem en iedereen kijkt verschrikt Hercule's kant op. Ze lopen naar hem toe. Hercule zegt tegen Dende dat hij Fat Buu moet helen maar Dende weet niet wat hij moet doen. Vegeta wordt boos en wil Fat Buu vernietigen. Hercule smeekt hem om het niet te doen omdat Fat Buu anders is. Hij zegt dat hij de volledige verantwoordelijkheid over Fat Buu neemt en dat hij bij hem kan wonen. Vegeta is het er niet mee eens. Dende kijkt naar Goku en ziet dat hij lacht. Goku zegt tegen Dende dat hij Fat Buu moet helen en iedereen schrikt. Goku zegt dat als Fat Buu er niet was geweest, de aarde er nu niet meer geweest zou zijn. Shibito merkt op dat de aardbewoners niet weten dat Fat Buu goed is en dat er daardoor problemen zullen ontstaan. Goku zegt dat ze Fat Buu dan maar zes maanden verborgen moeten houden en de Dragon Balls moeten gebruiken om Buu uit het geheugen van de mensen te wissen.

Als ze terug op aarde zijn is iedereen blij hen te zien. Maar als ze Fat Buu zien schrikken ze. Maar Vegeta en Goku zeggen dat ze niet bang hoeven te zijn omdat Fat Buu goed is. Goku vertelt ook dat hij weer levend is en weer een gewoon leven kan lijden.

Na 6 maanden wordt de draak opgeroepen en word het geheugen van de mensen gewist.

Buu loopt over straat en ziet een meisje met een ijsje. Hij kijkt naar het ijsje en het meisje zegt dat hij een eigen ijsje moet gaan halen en Buu loopt naar de ijswinkel. Hij zegt tegen de verkoper dat hij alle smaken wil. De verkoper schrikt maar geeft Buu alle smaken. Als Buu zijn ijsje heeft loopt hij de winkel uit, maar de verkoper zegt dat hij eerst moet betalen. Buu zegt dat hij geen geld heeft en dus niet betaalt. De verkoper word boos en pakt Buu's ijsje af. Dan wordt Buu ook boos, maar hij herinnert zich dat hij van Hercule nooit meer boos mag worden. Buu loopt weer op straat en bedenkt hoe hij aan geld kan komen. Dan hoort hij iemand wat roepen. Hij ziet dat ze aan het vechten zijn en degene die het een minuut in de ring volhoud wint het geld. Buu zegt dat hij het wel wil doen en slaat zijn tegenstander tegen de muur en wint zo het gevecht en dus ook het geld. Buu gaat weer terug naar de ijswinkel en zegt tegen de verkoper dat hij alle smaken wil en geeft de verkoper het geld. De verkoper zegt dat hij veel te veel geeft maar Buu zegt dat hij het gewoon moet houden.

Buu zit op een bankje zijn ijsjes op te eten als Bulma aan komt lopen. Ze baalt ervan dat Trunks en Vegeta alweer weggevlogen zijn. Ze vraagt aan Buu of hij haar boodschappen naar huis wil dragen en ze loopt weg.

Bulma komt in een juwelier aan en ziet een stel hele mooie sieraden. Ze zegt dat ze ze allemaal wil. Dan komen er twee overvallers de winkel binnen. Iedereen rent weg maar Bulma blijft staan en zegt dat ze geen bevelen aanneemt. De twee overvallers kijken naar buiten en zien dat de politie al komt. Bulma zegt dat ze niet bang is omdat Buu in de winkel is. De overvallers weten niet waar ze het over heeft. Een van de overvallers merkt Buu op en zegt het tegen de andere. De politie staat buiten en hoort een pistoolschot. Dan komen Saiyaman en Saiyagirl aanvliegen en zeggen dat ze het van hen overnemen. Ze doen hun dansje en als ze klaar zijn komen de overvallers al naar buiten lopen. Ze zijn erg verbaasd maar zien dan Bulma en Buu.

's Avonds spelen Goku, Goten en Trunks buiten in het bad. Chi-Chi hoort dat ze zich vermaken en lacht. Goku wint het gemakkelijk van Goten en Trunks maar dan fuseren ze en Gotenks valt aan. Goku zegt dat ze het grof zullen spelen en wordt Super Saiyan. Iedereen ziet het en begint te lachen. Chi-Chi komt kwaad naar buiten en zegt dat ze zich aan moeten kleden. Maar ze luisteren niet en ze blijven maar lachen.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?