Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

273: He's Always Late

Chi-Chi staat voor de spiegel te kijken welke jurk ze aan zal trekken, tot ze er een gevonden heeft. Dan komt Gohan om de hoek kijken. Chi-Chi bewondert zijn outfit. Gohan vindt dat het een beetje te overdreven is maar Chi-Chi zegt dat dat niet het geval is.

Gohan kleedt Goten nog een beetje aan en zegt dat ze naar de barbecue van Bulma gaan. Dan komt Chi-Chi aanrennen in een andere outfit dan die ze uitgekozen had. Ze vraagt aan Gohan of het beter is en hij zegt van wel. Chi-Chi vraagt waar Goku is. Gohan zegt dat hij volgens hem al weg is. Goten zegt dat hij weet waar hij heen is en Chi-Chi begint te schreeuwen.

Goku zit op een rots en kijkt naar een nest eieren. Hij ziet dat er een ei ontbreekt en ziet het dan ergens tussen twee takken liggen en het staat op het punt om te vallen. Hij trekt zijn jasje uit en vliegt naar het ei. Hij pakt het maar de vader en moeder draak vinden dat niet goed en Goku legt het ei weer terug. Hij zegt dat het ei ieder moment kan gaan vallen als het uitkomt.

Chi-Chi is boos op Goku omdat Goten heeft verteld dat hij bij een nest eieren ging kijken. Dan komt Gohan aanvliegen. Hij zegt dat hij Goku niet gezien heeft en vraagt of hij ook nog aan de andere kant moet kijken. Chi-Chi zegt dat dat niet nodig is omdat ze dan te laat komen.

Een van de draken komt aanvliegen met een stel takjes in zijn bek om de tak waar het verdwaalde ei op ligt nog steviger te maken. Goku zegt tegen de draak dat hij slim is maar dat het niet stevig genoeg is. Dan komt er een slang aan en heeft het op de eieren gemunt. Goku pakt de slang net op tijd bij zijn staart en slingert hem weg.

Bij de Capsule Corporation belt Krillin aan. Trunks doet open en zegt dat hij blij is om ze weer te zien. Dan komt er een auto aanvliegen en Trunks houdt hem tegen. Het is Yamcha in de nieuwe auto van de Capsule Corps. Dan komen Goten, Gohan en Chi-Chi eraan. Krillin ziet ze en vraagt waar Goku is. Chi-Chi doet net alsof ze Goku niet kent en loopt door.

Met z'n allen komen ze bij de barbecue aan waar alles z'n gangetje gaat. Iedereen geniet van het eten en het is er erg gezellig. Hercule vraagt aan Dende of het voor bewakers van de aarde niet verboden is om naar feestjes te gaan. Dende zegt dat dat misschien wel zo is maar dat het nu te laat is. Gohan praat met Videl en merkt dan Piccolo op, hij is blij hem te zien.

Goku kijkt naar de twee draken en ziet hoe lief ze met elkaar omgaan. Hij denkt terug aan de tijd dat hij nog klein was en gevonden werd door opa Gohan. Dan begint de aarde te schudden doordat twee dinosaurussen aan het vechten zijn. Goku pakt ze op en zet ze ergens ver weg op een eiland weer neer en zegt dat ze daar verder kunnen gaan.

Bulma zet de muziek aan en zegt dat het tijd is om te dansen. En iedereen begint te dansen. 18 duwt Gohan naar voren en Gohan begint met Videl te dansen. Dan komt Chi-Chi ertussen en begint heel raar te dansen. Als ze stopt maakt Dende een opmerking over Goku en iedereen valt stil. Chi-Chi zegt voor de gein dat ze wel met Bulma wil ruilen. Zodat ze allebei een andere man hebben. En dan begint iedereen te lachen.

Goku kijkt naar de eieren en denkt dat het de hele dag gaat duren. Dan komen er allemaal andere dieren kijken hoe het met de eieren gaat. Opeens begint het te stormen en alle dieren gaan weer weg. Een van de draken vliegt naar het nest toe en beschermt de eieren. Goku vliegt naar het bos om hout te halen voor het nest. Hij vliegt weg met een aantal stammen en als hij weer bij het nest aankomt zet hij ze er voorzichtig in zodat het nest steviger wordt. Dan ziet Goku het andere ei en probeert het takje waarin het ei ligt nog wat steviger te maken maar het ei valt eruit. De draak en Goku volgen het ei. Als het ei bij een waterval aankomt en valt, vliegt Goku er vliegensvlug achteraan. Als het ei bijna op een rots belandt pakt Goku het vast. Hij vliegt dan wat naar boven en zegt dat hij het ei in het nest zal leggen, maar hij wordt opeens opgeslokt door een vis. De vis zwemt even wat rond maar komt dan weer boven en Goku vliegt eruit.

Bij de Capsule Corps zijn Master Roshi, Yamcha, Hercule en Oolong aan het kaarten. De rest kijkt naar de zonsondergang. Krillin zegt dat het wel weer te lang geduurd heeft en hij beter kan gaan. Als ze gedag hebben gezegd en door de deur willen gaan komt Goku aanrennen en knalt tegen Krillin aan. Goku staat op en loopt naar Gohan toe, hij vraagt waar Chi-Chi is. Maar op dat moment komt Chi-Chi tevoorschijn en is erg kwaad op Goku. Uiteindelijk vraagt ze of hij al wat gegeten heeft. Hij zegt van niet en Chi-Chi zegt tegen Bulma dat ze het eten wel weer kan pakken voor Goku.

Als Goku aan het eten is stelt iedereen vragen over de eieren. Goku verteld dat er vier eieren waren en alle vier uitgekomen zijn. Goten vraagt wat het raarste van die dag was. Goku zegt dat dat het moment was dat hij door een vis werd opgeslokt. Iedereen lacht. Dan merkt Goku Vegeta op en vraagt waarom hij daar apart staat en zegt dat hij bij hen moet komen staan.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?