Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

274: Grandaughter Pan

Er zijn vijf jaar verstreken sinds Kid Buu is verslagen.

Trunks vliegt in een vliegtuig op weg naar Goten's huis. Hij stopt dan het vliegtuig en doet het terug in de capsule en vliegt zelf verder. Als hij bij het huis van Goku en Chi-Chi aankomt klopt hij aan. Niemand reageert. Dan hoort hij Chi-Chi schreeuwen. Ze zegt dat hij aan Gohan moet vragen waar Goten is. Trunks snapt het en loopt naar het huis van Gohan en Videl. Hij klopt aan en de deur gaat open. Hij loopt naar binnen en ziet daar Gohan. Hij pakt wat boeken uit Gohans handen en legt ze op tafel. Gohan is blij hem te zien. Hij roept Videl en zegt dat Trunks er is. Ook Videl is blij om hem te zien. Dan zien ze Hercule op de televisie. Videl schaamt zich en zegt dat hij zich niet zo uit moet sloven. Gohan vraagt aan Trunks wat hij komt doen. Trunks zegt dat hij op zoek is naar Goten. Gohan zegt dat die met zijn vader aan het trainen is.

Goten en Goku zijn druk aan het trainen als Bulma en Vegeta eraan komen. Goku ziet ze en begroet ze. Bulma is niet zo blij om hem te zien omdat hij 5 jaar niks van zich heeft laten horen. Goku valt even stil en begint te lachen. Bulma vraagt wat er aan de hand is. Goku zegt dat ze er ouder uitziet. Bulma vindt het niet leuk om te horen en ze begint te schreeuwen. Vegeta onderbreekt ze en vraagt aan Goku of het waar is dat hij mee doet aan het komende toernooi. Goku zegt van wel en zegt tegen Vegeta dat hij ook mee kan doen. Vegeta vraagt waarom hij zo graag mee wil doen. Goku zegt dat er iemand anders mee zal doen die enorm sterk is. Vegeta gelooft niet dat er een echt sterke vechter op aarde rondloopt. Hij denkt dat het iemand van een andere planeet is, maar Goku zegt dat het een aardbewoner is en er ook opgegroeid is. Vegeta denkt dat het een android is maar ook nu heeft hij het weer mis. Bulma onderbreekt hen en snapt niet dat dat mogelijk is.

Dan komt Trunks aanvliegen en vraagt aan Goten of hij meedoet aan het toernooi. Goten zegt van wel en verteld dat Goku hem flink aan het trainen is. Dan merkt Goku iemand op. Diegene land voor Goku en iedereen ziet dat het Pan is, de dochter van Gohan en Videl en dus de kleindochter van Goku. Pan zegt dat ze nog een keer rond de aarde is gevlogen. Goku zegt dat dat dan de snelste keer was. Pan vraagt of ze klaar is voor morgen. Trunks vraagt dan of ze meedoet, ze zegt van wel en hij schrikt. Bulma schrikt ook en zegt dat er geen junior wedstrijden zijn. Goku zegt dat dat niet nodig is omdat Pan sterk genoeg is. Vegeta is het met hem eens en zegt dat hij ook mee doet en Trunks ook.

De volgende dag komen ze aan op het eiland waar het toernooi gehouden wordt. Pan vraagt aan Goku of ze nog plezier kunnen maken. Gohan zegt dat ze vroeg zijn en dus nog wel wat tijd hebben. Pan rent weg en Goku rent achter haar aan. Ze maken veel plezier en winnen wat prijzen. Als Pan een ijsje heeft gekregen loopt ze een stukje verder maar wordt al gauw omver gelopen door een jongen. Ze valt op de grond en haar ijsje dus ook. Ze ziet haar ijsje liggen en is verdrietig. Goku ziet het en loopt erheen. Pan heeft tranen in haar ogen en de jongen begint tegen haar te schreeuwen. Pan wordt boos en staat op. Ze staart naar de jongen die maar blijft schreeuwen. Hij kijkt naar Pan en wordt bang. Goku ziet Pan en denkt dat ze wil gaan aanvallen maar uiteindelijk begint ze hard te huilen. Goku geeft haar een nieuw ijsje en ze is weer stil.

Goku loopt met de rest verder en komen uiteindelijk bij Krillin en de andere. Krillin vraagt aan Goku waarom hij nooit heeft gebeld. Goku zegt dat het hem spijt en loopt verder. Eerst is Krillin boos maar hij merkt al gauw dat dat niet lang kan bij Goku.

Hercule en Buu zitten wat te eten en wachten tot ze moeten vechten. Er word op de deur geklopt en Hercule denkt dat het weer een fan is. Hij loopt naar de deur en doet hem open. Dan ziet hij dat het Goku en zijn kleindochter Pan zijn. Goku zegt gedag. Hercule ziet Pan en begint haar te knuffelen. Pan zegt tegen Hercule dat zij ook meedoet met het toernooi. Hij schrikt maar Goku zegt dat het wel in orde komt. Dan komt Goten aanlopen en zegt tegen Hercule dat er geen plaatsen in het stadion meer zijn voor hun vrienden en familie. Hercule zegt dat hij wel wat regelt.

Iedereen in het stadion kijkt naar Bulma en de rest omdat ze op het gras bij de ring zitten. Bulma schaamt zich en wordt boos. Videl zegt dat ze rustig moet blijven en dat zij wel even met haar vader gaat praten. Uiteindelijk komen ze ergens anders te zitten waar ze alles kunnen zien en waar andere hun niet kunnen zien.

De omroeper loopt de ring in en zegt tegen de mensen dat ze zullen kijken wie tegen wie moet vechten. Iedereen loopt richting de ring.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?