Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

275: Buu's Reincarnation

De vechters staan met z'n allen in de ring. Een van de vechters kijkt wat om zich heen en schrikt van een van de andere vechters. De jongen zegt dat hij niet de kleinste is en hij kijkt naar Pan. Pan loopt op haar handen op het randje van de ring maar verliest haar evenwicht en knalt uiteindelijk tegen een van de andere vechters aan. Hij staat op en wordt boos. Pan wordt bang van hem en rent naar Goku toe. Goku zegt dat ze niet bang hoeft te zijn omdat het maar een spelletje is.

De omroeper loopt de ring binnen en zegt dat het tijd is om nummers te trekken. Trunks vraagt zich af of degene tegen wie Goku zo graag wil vechten, echt een van de vechters in de ring is. Vegeta vraagt aan Goku wie het is, maar hij zegt niks. De omroeper begint met het opnoemen van de namen en Goten is als eerst aan de beurt om een nummer te trekken. Goku vraagt aan Buu of hij de nummers kan veranderen met zijn magie, Buu zegt van wel. Vegeta hoort het en vindt het niks voor Goku om vals te spelen. Maar Goku zegt dat hij op volle kracht tegen de sterke vechter wil vechten. Goten heeft ondertussen een bal getrokken met daarop nummer 8. Daarna komt Wild Tiger en dan is Pan aan de beurt. Pan pakt nummer 1 en omdat Wild Tiger nummer 2 heeft gepakt moeten zij in de eerste ronde tegen elkaar. De volgende die een bal moet pakken is Goku. Hij kijkt naar de lijst met vechters en ziet dat nummer 3 en 4 nog open zijn en zegt tegen Buu dat hij hem nummer 3 moet geven. Buu vindt het goed en zodra Goku een bal pakt gebruikt Buu zijn magie en maakt er nummer 3 van. De volgende die moet pakken is een blonde jongen genaamd Norick. Goku zegt tegen Buu dat hij hem nummer 6 moet geven en Buu vindt het best. Dan is Uub aan de beurt. Goku zegt tegen Buu dat hij hem nummer 4 moet geven en het niet uitmaakt welk nummer de rest van de vechters krijgen.

Vegeta snapt er niks van maar Goku legt het uit. Vlak voordat hij Kid Buu vernietigde, wenste hij dat Kid Buu terug zou komen maar dan als een goed persoon, zodat ze weer eens zouden kunnen vechten. Goku denkt dat King Yemma het heeft gehoord en van Kid Buu, Uub heeft gemaakt.

Uub pakt nummer 4. Hij staat in de ring en is bang dat hij het niet zal halen omdat hij vast niet de sterkste is. Hij ziet op de lijst staan dat hij tegen Goku moet vechten in de eerste ronde en vraagt zich af wie het is.

De omroeper roept dat iedereen een nummer getrokken heeft en de uitslag volgt:

1. Pan vs. Wild Tiger
2. Goku vs. Uub
3. Norick vs. Captain Chicken
4. Buu vs. Goten
5. Trunks vs. Odorkoshki
6. Vegeta vs. Nock

De omroeper zegt dat ze een paar minuten moeten wachten en dan de namen van de vechters van de eerste ronde worden genoemd. Hij wenst iedereen veel succes.

Goten baalt dat hij in de eerste ronde al tegen Buu moet. Goku zegt dat hij dan eerder op z'n afspraakje is. Dan komt Wild Tiger aanlopen en zegt dat hij baalt omdat hij tegen een klein kind moet vechten en wijst naar Pan. Pan is bang maar steekt toch haar tong uit. Nock loopt naar Vegeta toe en noemt hem een oude man. Vegeta zegt niks. Nock loopt naar hem toe en begint dingen tegen hem te zeggen. Vegeta pikt het niet en slaat hem zonder enige moeite weg. Nock wordt doorgestreept op de lijst omdat hij niet meer in staat is om te vechten.

Uiteindelijk roept de omroeper om dat het tijd is voor de eerste ronde. Videl zegt wenst Pan nog even succes en zegt dat ze sterk moet zijn maar ook voorzichtig. De omroeper roept Pan en Wild Tiger en ze lopen richting de ring.

Pan en Wild Tiger staan tegenover elkaar in de ring. Het startsein wordt gegeven en Wild Tiger valt aan. Hij loopt op Pan af maar Pan flitst weg en slaat Wild Tiger naar de andere kant van de ring. Ze geeft hem nog een trap en hij valt buiten de ring, dat betekent dus dat Pan de winnaar van de eerste ronde is. Het hele plubliek is erg verbaasd dat zo'n klein meisje zo'n grote kerel kan verslaan.

Pan loopt richting de andere en iedereen is blij haar te zien en zegt dat ze het goed gedaan heeft. Goku draait zich om naar Uub en zegt dat zij de volgende zijn. Uub zegt dat hij er zin in heeft.

Ze lopen de ring binnen en Uub is een beetje bang omdat hij denkt dat hij niet sterk genoeg is. Het startsignaal wordt gegeven. Uub staat te trillen en Goku ziet het. Goku zegt tegen hem dat hij niet zo nerveus moet zijn omdat hij dan niet op volle kracht kan vechten. Uub blijft bang en Goku denkt dat het tijd is om andere maatregelen te treffen. Hij begint Uub uit te schelden en zegt dingen over zijn familie. Uub wordt hier zo kwaad om. Trunks snapt het niet waarom Goku zo doet. Goku besluit om aan te vallen en geeft Uub een trap. Uub rent achteruit en kan net op tijd stoppen op de rand van de ring. Uub wordt steeds kwader en zijn spieren beginnen te groeien. Hij rent op Goku af, klaar om aan te vallen.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?