Dragonball Paradijs
Dragonball Paradijs
De Site
Nieuws
Links
Samenvattingen
  & Screenshots
Dragonball
DragonballZ
DragonballGT
Movies/Specials
Info
Doden Lijst
Dragon Balls
Fusion
Karakters
Ki / Energie
Power Levels
Saiyan Vormen
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Tekenles
Ruilkaarten
Dragonball
Hero Collection 1
Hero Collection 2
DBZ Serie 1
DBZ Serie 2
DBZ Serie 3
DBZ Serie 4
DBZ Chromium
Spelregels (CCG)
Saiyan (CCG)
Frieza (CCG)
Trunks (CCG)
Androids (CCG)
Cell (CCG)
Cell Games (CCG)
World Games (CCG)
Babidi (CCG)
Buu (CCG)
Fusion (CCG)
Kid Buu (CCG)
Multimedia
Midi Files
Titelsongs
Games
The Legacy of Goku
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Quiz
Contact
E-mail

276: Goku's Next Journey

Uub rent gillend op Goku af. Iedereen ziet het en is verbaasd. Uub wil Goku trappen maar Goku blokkeert de aanval met zijn arm. Even later voelt Goku dat Uub best hard heeft getrapt en zijn arm begint te tintelen. Als Goku even niet op let slaat Uub hem in zijn gezicht. Goku ligt op de grond en iedereen denkt dat het voorbij is maar Goku staat weer op. Al gauw heeft hij door dat Uub boven hem is, klaar om aan te vallen en Goku flitst weg. Heel even is Uub Goku kwijt maar als hij hem weer ziet valt hij weer aan. Goku pakt zijn arm vast en springt de lucht in en smijt Uub naar beneden. Goku zorgt ervoor dat Uub weer boos wordt en Uub komt los uit de stenen. Goku zegt tegen hem dat hij goed vecht maar dat het nog veel beter kan en hij valt aan. Hij geeft Uub een trap en slaat hem daarna een paar keer maar Uub vecht goed terug.

Vegeta merkt op dat Uub leert te vechten tijdens het vechten en hij kan het bijna niet geloven. Het gevecht gaat verder en Uub weert zich goed tegen Goku. Ze gaan gelijk op. Krillin en de rest kijken toe en Krillin kan bijna niet geloven wat hij ziet. Bulma zegt dat Goku nu vast tegen degene vecht met wie hij zo graag wilde vechten. Het publiek kijkt toe en begint te juichen. Het gevecht gaat nog steeds gelijk op en Uub en Goku lijken even sterk te zijn.

Fat Buu en Hercule zitten wat te relaxen totdat ze een knal voelen. Hercule vraagt zich af wat dat is en hij rent naar buiten naar de ring. Hij schrikt als hij Uub en Goku ziet vechten. Uub en Goku vallen elkaar weer aan en er galmt een energiegolf door het stadion en de ring begint te scheuren. Uub heeft even een voorsprong en slaat Goku in elkaar.

Dende merkt op dat Goku flink in elkaar geslagen wordt. Piccolo zegt dat hij het ook ziet en zegt dat Goku er van houdt omdat hij er tien jaar op heeft gewacht. Uub valt Goku van boven af aan en Goku raakt even bewusteloos. Uub pakt zijn benen, slingert hem in het rond, gooit hem omhoog en slaat hem daarna weer naar beneden. Iedereen denkt dat Goku verdwenen is.

Uub staat bij de krater waar Goku in zit en wacht. Hij doet een stapje dichterbij maar dan begint de grond te schudden. Goku laadt zich even op en vliegt de krater uit en landt voor Uub. Goku zegt dat hij het erg goed geprobeerd heeft en zegt dat ze maar weer verder moeten gaan. Uub is erg verbaasd dat Goku nog zo springlevend is. Uub en Goku staan weer tegenover elkaar en staan klaar om elkaar aan te vallen. Twee van de deelnemers hebben de wedstrijd gevolgd en zijn bang geworden en vluchten uit de competitie.

Uub en Goku vallen elkaar weer aan en de kracht van de klappen is te voelen en te zien. Goku schopt Uub en hij valt op de grond. Uub denkt na over zijn belofte aan zijn hele familie dat hij zou winnen en wordt boos. Hij begint zich op te laden. Goku voelt de enorme kracht. Uub valt weer aan maar Goku flitst weg zodat Uub bijna uit de ring valt. Iedereen ziet dat Goku vliegt en is erg verbaasd. Goku wil een Kamehameha maken maar ziet dan dat de ring instort en pakt Uub snel vast. Hij zet Uub neer en hij verontschuldigt zich voor eerder die dag, dat hij zo gemeen deed. Hij zegt tegen Uub dat hij heel erg sterk is. Goku zegt dat hij met hem mee gaat naar zijn dorp en daar zal leven en hem leert vechten. Uub vindt het een geweldig idee maar zegt dat hij nog steeds niks gewonnen heeft om eten van te kopen. Goku zegt dat hij dat wel zal regelen met Hercule. Goku zegt dat hij zo terug is en vliegt naar Gohan en de andere. Hij zegt dat hij voor een paar jaar weg gaat en in Uubs dorp gaat leven. Iedereen is erg verbaasd en wil dat hij niet weg gaat. Goku vliegt naar Trunks en Goten toe en ook hun snappen er niks van. Dan komt Pan aanrennen en begint te huilen. Ze wil niet dat hij weg gaat maar Goku zegt dat hij moet. Goku zegt dat hij vaak langskomt en Pan stopt met huilen. Goku loopt naar Vegeta toe en vind het jammer dat hij niet nog een laatste gevecht met hem kan hebben. Vegeta zegt dat dat toch nooit zal lukken omdat ze daar een hele planeet voor nodig hebben. Goku zegt dat het zo is en zegt hem gedag.

Goku vliegt naar Uub toe en zegt dat hij achter op zijn rug mag zitten. Uub klimt erop en vraagt of het goed is, Goku zegt van wel en ze vliegen weg. Niemand in het stadion snapt er wat van en willen dat ze terugkomen. Gohan en de rest vinden het erg jammer dat Goku weg is maar snappen hem wel.

Goku vliegt met Uub op z'n rug verder. Hij vraagt aan Uub of hij na hun training nog een keer wil vechten. Uub vindt het best en kijkt er al naar uit. In het stadion gaat het leven gewoon door. Goku stopt even en zegt tegen Uub dat de training gaat beginnen.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Hosted Site

Affiliates
Affiliate?